Szülés utáni hasleszorítóból melyiket ajánljátok?
Figyelt kérdés
Egy videóban hallottam, hogy a mell alatt érő nadrágos verzió a legjobb, olyat sajnos nem találok. De bármilyen tanácsot elfogadok azoktól, akiknek van tapasztalata ezen a téren. Trollok kérlek kíméljetek, köszönöm.nov. 17. 14:53
1/13 anonim válasza:
Szerintem genetika is közbejatszott, de én szülés után anyukám javaslatára lekötöttem a hasam, 1 nedves törölköző, rá 1 száraz és ez volt kendővel a hasamra kötve, 1 hét alatt teljesen visszahúzódott a hasam es a bőr is.
2/13 A kérdező kommentje:
Szia kedves 1-es! Igen, biztosan genetika is, de én csak a kényelem miatt szeretném kipróbálni. Hogy a hasizmomat kicsit "egyben tartsa" szülés utan. Ez egy szuper ötlet. Mennyire szélesen kötötted le? Mell aljátol a pocak aljáig?
nov. 17. 15:07
3/13 anonim válasza:
Igen mell aljától pocak aljáig,széltében pedig az oldalamig, jo volt a nadrág dereka pont a törölköző közepére esett, így az is tartotta a törölközőt.
4/13 anonim válasza:
Szia! Nekem a kórházban, gyógyászati eszközös boltba segítettek választani. Méretet vettek, elmondták hogy használjam.
5/13 A kérdező kommentje:
nov. 17. 15:30
6/13 anonim válasza:
Vannak erre már külön hasleszorítók, nehogy törölközővel szerencsétlenkedj:D
Én a Legal Beauty-t használtam, bevált teljesen.
7/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm kedves #6-os. Megnèzem a márkát:-)
nov. 17. 22:02
9/13 anonim válasza:
Nekem az alakformáló body vált be. Csípőtől mellkasig kompressziós, mellpánt állítható, alul patentos. Sehol nem csúszik el, kényelmes, teszi a dolgát. A klasszikus hasszorító nekem csúszkált.
10/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm kedves 9-es. 🥰 Hol vásároltad es mekkora méretet vettél a szülési méretedhez képest?
nov. 21. 08:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!