Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Még beékelődhet a baba feje?

Még beékelődhet a baba feje?

Figyelt kérdés
Ma vagyok 38+5 napos, első baba, voltam az orvosomnál, a külső méhszáj már nyitott, a belső még zárt, vannak jóslóim. Viszont azt mondta, hogy a baba feje még nincs beékelődve, hanem kicsit jobb oldalon van még, ezért menjek be a kórházba jövő héten hogy a főorvos is rám nézzen. Nov.19 a kiírt dátum, addig még beékelődhet középre a "jó" irányba, vagy erre már mindenképp császárt fognak javasolni?
nov. 9. 18:18
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

#3! Nem hiszem, hogy félreértette. Nekem is azt mondta az öreg prof.,1héttel a kiírt előtt, hogy nincs beékelődve. Tudom-e, mit jelent ez? Mondom, persze, hogy még nem szülök 😂

Jól kioktatott, hogy nem, már 37hetesen be kell illeszkednie🤦🏽‍♀️ Minden áron császárt, akart, azért talált ki mindent. Persze a vége az is lett☹️ Ez volt az egyik ok.

nov. 10. 00:32
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Ez hülyeség. Annyi számít, hogy fejvégű legyen. Idősebb orvosok a farost is bevállalják, mert tanulták a levezetését. Nekem egyik gyerek se volt beékelődve, de fejvégűek voltak. Természetesen szültem mindkét gyerekem. 1 hónap múlva születik a harmadik.
nov. 10. 17:32
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, kicsit megnyugodtam :)
nov. 10. 18:50
 14/14 anonim ***** válasza:

Mind három gyerekem magasan fent volt még a szülőszobában is. Fekve repesztettek burkot mindegyiknél. Az elsőnél merült fel a császár. Túlhordás és keskeny csípő miatt. De aztán az első lányom az enyhe fájástól számítva kb. 2,5 óra

alatt meglett. A másodiknál semmi fájás csak has keményedés

30 perc múlva megvolt. A harmadik kicsit nagyra sikeredett (4 kiló felett) itt próbálkoztak lejjebb varázsolni, nem akartak burkot repeszteni, amíg nem ékelődikbve. Ezzel elment pár órám, labdán rugózva. 😄 Végül csak feladták és repesztettek burkot, utána rögtön jött is a gyerek. Tehát nekem mindhárom burok repesztéssel jött le és ékelődött be, igaz csak pár percig

nov. 11. 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!