Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hol szeretnétek szűlni?

Hol szeretnétek szűlni?

Figyelt kérdés
Otthon vagy korház tevődik fel a kérdés,mindegyiknek meg van a maga veszélye ki ki döntse el melyik mellé teszi voksát,érzi biztosnak.

#terhesség #otthon szűlés
okt. 27. 22:34
A kérdező szavazást indított:
Saját lakásomban
Hazai korházban
Valamelyik magas színvonalú külföldi korházat választanám
26 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
64%
Egy berlini állami kórházban szültem, imádtam, jobbat el sem tudok képzelni (szülés, a kórházban töltött napok, a személyzet, a kaja, a hangulat).
okt. 27. 23:12
 2/8 anonim ***** válasza:
29%

Te ezt részegen írtad ki? :O

A válasz a kérdésre: Én nem akarok gyereket, de ha szülni kellene, akkor csakis magánkórházban. Otthon értelemszerűen nem, az állami kórház egy vágóhíd. Akinek nincs pénze a magánkórházra, annak a gyerekre sem lesz, csak szólok. Amúgy egyszerű, idén ne vegyél új Iphone-t. Hidd el, túl fogod élni, és hoppla, már meg is van a pénz a magánkórházra.

okt. 27. 23:22
 3/8 anonim ***** válasza:
73%

Hat, nem tudom ez a kerdes igy most mi…

De en szultem allami korhazban es otthon is. Az utobbi nem egeszen volt betervezve, rohamszules volt, mentok se ertek ki, de jobb elmeny volt meg igy is eskuszom, mint a korhazi szulesem. Pedig be voltam szarva rendesen.

Ha lenne harmadik, ezek utan en otthon szulnem, csak mar torvenyes keretek kozott, elore eltervezve, szaksegitseggel.

okt. 27. 23:38
 4/8 anonim ***** válasza:
79%

Én is ezen morfondíroztam, hogy mennyit ihatott a kérdező így vasárnap este :)

Én állami kórházban szültem, semmi gondom nem volt vele, így ha lenne mégegy, akkor azt is ott szeretném.

A magánkórház sosem vonzott, eleve nem fővárosi vagyok, itt nálunk nincs nagy felhozatal belőlük. Másrészt nem is akartam egyedül lenni a szobában, nekem jó volt, hogy voltak szobatársak, első babánál jól jött a segítségük, és beszélgetni is jó volt velük, tök normálisak voltak (egyikőjükkel mai napig tartjuk a kapcsolatot). Császárt sem akartam, ebben is segített a természetes szülés-párti kórház, pedig nem volt egyszerű menet. Továbbá így biztonságosabbnak éreztem, mert ott volt a pic, ha baj történt volna.

Ha külföldön élnék, akkor lehet szültem volna külföldi intézményben, de itthonról ez szóba sem jött.

okt. 27. 23:45
 5/8 anonim ***** válasza:
81%

4+

Saját lakásban sem akartam, mivel magától a szüléstől nem féltem, de attól, hogy lesz valami fennforgás, attól igen, így ott akartam lenni, ahol közel a segítség vész esetén.

okt. 27. 23:47
 6/8 anonim ***** válasza:
83%

Én 2x is megvoltam elégedve az állami kórházzal. Nem volt rossz élmény egy percig se.

2# nekem jutott volna magánra, de nem fogom más zsebét tömni milliókkal, inkább azt is költöm a gyerekeimre. Szerintem sz*r hozzáállás, hogy aki nem magánban szül annak a gyerekre se lesz majd.

okt. 28. 07:20
 7/8 anonim ***** válasza:
83%
Én magánkórházban szívesen szültem volna, de nincs értelmes távolságban, Pestre meg nem akartam hetekre felköltözni egyedül(mivel vagy 3 óra legalább tőlünk). Meg hát azért van jobb helye is annak a pénznek. Úgyhogy maradt a helyi kórház, ami nem vészes állítólag, majd néhány hét múlva kiderül.
okt. 28. 08:56
 8/8 anonim ***** válasza:
42%
Magánkórházban szültem, nagyon örülök neki, hogy megengedhettük magunknak, mert koromból és a körülményekből fakadóan államiban valószínűleg nem is engedték volna, hogy megpróbáljam természetes úton megszülni. Végül 24 órás vajúdás után császár lett, de minden fájdalommal meg szenvedéssel együtt nem ért trauma sem engem, sem a babát, családi szobánk volt, férjemnél volt a kisfiunk, míg engem varrtak, és minden tekintetben azt kaptam, amit szerettem volna.
okt. 29. 01:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!