Hol szeretnétek szűlni?
Te ezt részegen írtad ki? :O
A válasz a kérdésre: Én nem akarok gyereket, de ha szülni kellene, akkor csakis magánkórházban. Otthon értelemszerűen nem, az állami kórház egy vágóhíd. Akinek nincs pénze a magánkórházra, annak a gyerekre sem lesz, csak szólok. Amúgy egyszerű, idén ne vegyél új Iphone-t. Hidd el, túl fogod élni, és hoppla, már meg is van a pénz a magánkórházra.
Hat, nem tudom ez a kerdes igy most mi…
De en szultem allami korhazban es otthon is. Az utobbi nem egeszen volt betervezve, rohamszules volt, mentok se ertek ki, de jobb elmeny volt meg igy is eskuszom, mint a korhazi szulesem. Pedig be voltam szarva rendesen.
Ha lenne harmadik, ezek utan en otthon szulnem, csak mar torvenyes keretek kozott, elore eltervezve, szaksegitseggel.
Én is ezen morfondíroztam, hogy mennyit ihatott a kérdező így vasárnap este :)
Én állami kórházban szültem, semmi gondom nem volt vele, így ha lenne mégegy, akkor azt is ott szeretném.
A magánkórház sosem vonzott, eleve nem fővárosi vagyok, itt nálunk nincs nagy felhozatal belőlük. Másrészt nem is akartam egyedül lenni a szobában, nekem jó volt, hogy voltak szobatársak, első babánál jól jött a segítségük, és beszélgetni is jó volt velük, tök normálisak voltak (egyikőjükkel mai napig tartjuk a kapcsolatot). Császárt sem akartam, ebben is segített a természetes szülés-párti kórház, pedig nem volt egyszerű menet. Továbbá így biztonságosabbnak éreztem, mert ott volt a pic, ha baj történt volna.
Ha külföldön élnék, akkor lehet szültem volna külföldi intézményben, de itthonról ez szóba sem jött.
4+
Saját lakásban sem akartam, mivel magától a szüléstől nem féltem, de attól, hogy lesz valami fennforgás, attól igen, így ott akartam lenni, ahol közel a segítség vész esetén.
Én 2x is megvoltam elégedve az állami kórházzal. Nem volt rossz élmény egy percig se.
2# nekem jutott volna magánra, de nem fogom más zsebét tömni milliókkal, inkább azt is költöm a gyerekeimre. Szerintem sz*r hozzáállás, hogy aki nem magánban szül annak a gyerekre se lesz majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!