Nem szeretnétek "elbújva" szülni?
Második babámat várom,és elgondolkodtam,hogy sokkal jobban érezném magam ha magam egyedül hozhatnám világra a gyermekem,tudom, hogy hülyén hangzik,meg persze lehetetlen is ugyanis császár lesz,de tudom,hogy sokkal jobban érezném magam ha nem az kellene néznem,hogy mindenhol csak orvosok,nővérek stb.vannak!
Szóval a kérdés csak elméleti,és zárjuk ki,hogy bármi probléma is lehetne szülésnél,akkor ti hogy döntenétek?
Akkor is kórház, vagy egyedül elbújva a világ elől ?
Én biztosan a kórházat választanám. Megnyugvást adna, hogy ott vannak a közelben az orvosok, a műszerek, mert sajnos bármi adódhat.
De a magánklinikás szüléseknél az ember azt kér, amit akar, szerintem ott megoldható az, hogy a kismama kéri, hogy pl vajúdásnál egyedül lehessen és csak időnként nézzenek rá.
Nekem is császárom lesz, másfél hét múlva. Fogadott dokim van, elmesélte előre az egész szülés menetét. Nálunk az előkészítésnél bent lehet a Párom, a műtétnél viszont nem. Ott 2 orvos lesz bent és gondolom 1-2 nővérke.
Könnyű szülést Neked!
szia
utolsó vagyok. mért érzel úgy hogy elbújva a világ elől, egyedül szeretnél szülni? mért lesz császárod?
Írtam,hogy csak elméleti kérdés,és ha lehetne előre tudni,hogy minden oké lesz veled és a babával,akkor mit választanátok?,és még így is a kórház lett többségben,azt hittem nem csak én gondolkodok így!?
Azért lesz császár mert az első kisfiam is azzal született,és ennek 17 hónapja,így nem valószínű,hogy hagynak természetes úton szülni!
Tény ha lenne sok pénzem-ami nincs :( akkor biztos,hogy mindent elkövetnék annak érdekében,hogy olyan szülésem legyen amiről álmodom!
Én értem a kérdésed:-)Én mondjuk ötvözném a kettőt.Mondjuk kórházban(magán), csak szülésznő és férj.Külön szoba, semmi infúzió és társai(EDA sem).Minden a maga módján, ha 20 óra akkor annyi.Persze ha nem lenne semmi probléma.
9 hónapja szültem, indíott volt.Á, én ott feküdtem az ágyon, fel sem kelhettem mert infúzió volt rám kötve(oxitocin), a dokik, szülésznők, csecsemősök, takarítók ott rohangáltak fel s alá, én meg szenvedtem.Alig néztek rám.Férjem majdnem csak a végére engedték be, mert teltház volt, mellettem is vagy hárman szültek.CSak függöny választott el egymástól minket.Szóval nem volt épp kellemes.De jó volt hogy kórházban voltam, mert majdnem vákumozni kellett, leesett a szívhangja, de a végére rendben lett minden:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!