Szülés elotti Utolsó napokban mikor mar menni alig birok erdmes pihenni vagy inkabb erőltetni az aktivitás?
Én egyáltalán nem pihentem, mert ezer dolgom volt még. Aztán pihenésképpen előző nap még kimentem egy rendezvényre. Ott a hasam önálló életet élt. Mindenki a csodájára járt, mert hatalmas volt. Azt hitték ikrek és ott fogok szülni 😂(Tudtam, hogy másnap fekszem be indításra). Gondoltam, hogy a kórházban kipihenem magam. Hát, az nem volt benne a pakliban, hogy bemegyek és mire kipakolok, elfolyik a magzatvíz. Így már az éjszakát és a másnapot is vajúdással töltöttem. Szóval 2 napja nem aludtam. Azt mondták, pihenjek, náluk lesz a gyerek. Talán 1 órát aludtam, amikor jöttek, hogy bocs,kihoznák egy kicsit, mert már mindenkit felkiabált🤣Akkor se aludtam sokat. Na, meg azóta se😉
Ha újra kezdhetném aludnék előtte, csak még nem tudom, mikor. Valahogy nem fért bele.
Mozogtam, amennyi kenyelmes volt. Nem is tudtam volna megeroltetni magam, tekintve hogy mar aludni is alig tudtam, nem birtam egyszeruen :D
Hogy mondjak valami biztatot is, nekem az ujszulott idoszak meg ugyis pihentetobb volt, hogy a kisfiam orankent kelt ejszaka. Komolyan tobbet aludtam igy, mint terhesen 😃
Reggel elvittem a gyereket iskolába. Mikor hazaértem gyors megcsináltam otthon az nst-t és nekiálltam átrendezni az előszobai szekrényeket.
Eltelt 30-40 perc mikor hívott az orvosom hogy nem akarok-e bemenni a kórházba mert olyan eredményeket mutatott a gép hogy ebből baba lesz.
(Még lehetett orvost fogadni)
Nem akartam elhinni de hazahívtam a férjem hogy ne orroljon rám a doki hogy nem megyünk át.
Kb 11 óra volt műre oda jutottunk mert férjemnek még ki kellett fürödni a fémporból meg ugye hazaérnie.
Délután 5kor már babáztunk.
A nagyobbal sem tudtam ülni a fenekemen. Ott is jöttem mentem folyamatosan.
Ha akartam volna se tudtam volna pihenni
5, te voltál amúgy már terhes?
mondjuk én 2x (ez a 3.) és az első kettővel csodálatos volt minden...
a 3. terhességem meg szenvedés és egy 1,5 évessel voltam itthon, van fizikumom, a 2. terhesség alatt sokkal többet tudtam pihenni. 39 hetes vagyok és 1,5 hete fáj MINDENEM. még az is ha fekszem és át akarok fordulni a másik oldalamra, sokszor üvöltenem kell olyan fájdalmaim vannak
6-os vagyok.
Én kétszer voltam terhes. 4 és 4,5 kilós gyerekeket szültem de nem gondolom hogy ez a fájdalom normális hogy fordulás közben üvölteni tudnál...nézesd meg magad
7-es vagyok. sokszor üvöltök is olyan fájdalmam van. ma egy hasi ultrahang alatt sírtam, annyira fáj és érzékeny már a hasam és lefelé minden. megnézettem magam, tessék
a doki meg le se szarja, azt mondta a terhesség ezzel jár, hogy fáj
és fájdalomcsillapítás meg minden nélkül szültem mindkét gyereket eddig, elég magas a fájdalomküszöböm, gyógyszert sem szedek soha
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!