NST-n látni ha elindult a szülési folyamat?
Mehtevekenysegeket mutat persze, de alapvetoen ha tegyuk fel, elkezdodik a vajudas, nem fognak bent tartani csak emiatt, ha a baba rendben van. Mert ez innen akar lehet 3 nap is (ha valoban azt jelenti, hogy beindul a szules lassan) boven eleg bemenni, ha mar tenyleg komolyodik a dolog.
Neked is jobb otthon, hidd el.
Bar ez nekem meg nem tunik valoban fajasnak, az x percenkent jon es tart x masodpercig, nem folyamatos. Es az elejen nem is feltetlenul rendszeres, lehet csak orankent lesz egy, aztan surusodik.
Nem. Vajúdás nélkül is lehet rendszeresnek tűnő méhtevékenység és úgy is lehet vajúdni, hogy az nst-n nem látszik.
Nem az nst alapján kell eldönteni, hogy egy szülés megindult vagy sem. De amúgy nyilván érezni fogod. A folyamatosan menzeszszerű görcs nem fájás.
Nekem is ezt mondtak. Ehhez kepest 40+3 napra szultem, dee legalabb a vegen magatol beindult, feltem, hogy inditani akarnak lassan.
Egyebkent 1 ujjnyira nyitva voltam mar a 37. hettol, akkor epp azon izgultam, hogy azert meg 1 hetet huzzunk mar ki legalabb, annyira mondta orvos hogy szulni fogok.
Hat, nem jott ossze.
Majd jon az a baba, amikor gondolja :D
Igen, menni kell,a betoltott 40. hettol naponta.
De 40+2 nap hajnalban indult be a szules, szoval kulon mar aznap en nem voltam. Baba csak masnapra lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!