Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » NST-n látni ha elindult a...

NST-n látni ha elindult a szülési folyamat?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Ma megyek NST-re de tegnap éjszaka óta érzek görcsölést ami olyan mintha meg akarna jönni a menstruációm, szinte folyamatosan érzem. Az utolsó vizsgálaton múlthéten már nyitott volt a méhszáj egy centire de ennyi. Első terhességem 38+5 napos vagyok és nem tudom az NST-n esetleg észreveszik-e ha már jobb ha kórházba megyek és nem haza?

okt. 23. 09:29
 1/7 anonim ***** válasza:

Mehtevekenysegeket mutat persze, de alapvetoen ha tegyuk fel, elkezdodik a vajudas, nem fognak bent tartani csak emiatt, ha a baba rendben van. Mert ez innen akar lehet 3 nap is (ha valoban azt jelenti, hogy beindul a szules lassan) boven eleg bemenni, ha mar tenyleg komolyodik a dolog.

Neked is jobb otthon, hidd el.

Bar ez nekem meg nem tunik valoban fajasnak, az x percenkent jon es tart x masodpercig, nem folyamatos. Es az elejen nem is feltetlenul rendszeres, lehet csak orankent lesz egy, aztan surusodik.

okt. 23. 09:59
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Vajúdás nélkül is lehet rendszeresnek tűnő méhtevékenység és úgy is lehet vajúdni, hogy az nst-n nem látszik.

Nem az nst alapján kell eldönteni, hogy egy szülés megindult vagy sem. De amúgy nyilván érezni fogod. A folyamatosan menzeszszerű görcs nem fájás.

okt. 23. 11:34
 3/7 anonim ***** válasza:
Azért szerintem az orvosok valószínűleg értenek annyira hozzá, vagy tapasztaltak annyira, hogy sejtik. Keddi napon 38+2-nél voltam NST-n, mondta a dokim, hogy ír ki egy időpontot, de szerinte nem fogok már jönni. 38+5 voltam pénteken, aznap éjjel megszületett a fiam. Kedden még zárt méhszáj volt, csütörtökön elment a nyákdugó.
okt. 23. 17:33
 4/7 A kérdező kommentje:
Nekem is azt mondta ma foglaljak időpontot jövőhétre, de szerinte már addigra nem leszek kismama😬
okt. 23. 20:21
 5/7 anonim ***** válasza:

Nekem is ezt mondtak. Ehhez kepest 40+3 napra szultem, dee legalabb a vegen magatol beindult, feltem, hogy inditani akarnak lassan.

Egyebkent 1 ujjnyira nyitva voltam mar a 37. hettol, akkor epp azon izgultam, hogy azert meg 1 hetet huzzunk mar ki legalabb, annyira mondta orvos hogy szulni fogok.

Hat, nem jott ossze.

Majd jon az a baba, amikor gondolja :D

okt. 23. 20:49
 6/7 A kérdező kommentje:
És menned kellett ezalatt a három nap alatt mindennap NST-re?
okt. 24. 16:37
 7/7 anonim ***** válasza:

Igen, menni kell,a betoltott 40. hettol naponta.

De 40+2 nap hajnalban indult be a szules, szoval kulon mar aznap en nem voltam. Baba csak masnapra lett.

okt. 24. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!