Ha ovus fájdalmak vannak 2 napig majd megszünik akkor biztos h megtörtént a tüszörepedés és elindul a folyamat? Ill a fájdalom alatt van tüsszörepedés vagy elötte?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 23. 20:45
1/9 anonim válasza:
Sajnos nem biztos, mert lehet, hogy csak próbálkozott a szervezet, de nem repedt meg a tüsző. Hogy a fájdalom alatt, előtte vagy után van, az szerintem egyénfüggő.
2/9 A kérdező kommentje:
köszi h irtál nekem 2 honapja jobb oldalam fáj peteérés időben félek h nem repedt meg és most sem fog:(
2012. ápr. 23. 21:38
3/9 anonim válasza:
De miért gondolod, hogy nem reped meg?
4/9 A kérdező kommentje:
mert ugyanott fáj 2 hónapja ill mert nem jött össze a baba pedig tuti h jókor voltunk együtt
2012. ápr. 24. 06:53
5/9 anonim válasza:
Értem. Ha ez megnyugtat, nekem mindig csak a bal oldalam fáj. Nem tudom mi van a jobb petefészkemmel, de nekem minden hónapban a bal működik. Legalábbis fájdalom alapján. Bár nekünk egyből össze is jött a gyerkőc. Hőgörbét nem vezetsz? Mert azon lehetne látni, hogy megrpedt-e vagy sem, mert előbbi esetben felmegy a hő, utóbbi esetben meg nem, és cikk-cakkos lesz. Amúgy az, hogy nem sikerült mástól is lehet.
6/9 A kérdező kommentje:
NEM NEM VEZETEK GÖRBÉT CSAK HÉBE HOBA MÉREM AZ MEG ENM JÓ MA IS ELFELEJTETTEM.DE MIKORVMÉRTEM PETEÉRÉS UTÁN 36.8 MENSI ELÖTT 3 NAPPAL 36.5 V 36.6 KÖRÜL VOLT MEGNYUGTAT AMUGY H NEKED CSAK A JOBB.KÖSZI H IRTÁL:)SZÉP NAPOT
2012. ápr. 24. 10:06
7/9 A kérdező kommentje:
mármint a bal
2012. ápr. 24. 10:08
8/9 anonim válasza:
Mérd a hődet és akkor biztos lehetsz. Én is azt hittem, hogy képtelenség mindig abban az időben mérni, meg tutti elfelejtem stb... aztán rászántam magam és mostmár az életemhez tartozik. Ha nem méred a hőd soha nem fogod megtudni, hogy megrepedt-e a tüsző.
9/9 A kérdező kommentje:
szia!Mérem most már és ami furi h mensi után lement 3 tizedet ma már 1 tzeddel emelkedett.tehát most emelkedik elvileg és amikor le esik akkor van peteérésem?vagy mikor megint emelkedik?
2012. ápr. 27. 07:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!