Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Sürgősségi császármetszés...

Sürgősségi császármetszés után 3 hónappal ismét babát várok. Mire számíthatok? Hegszétválás, újabb császár?

Figyelt kérdés

Ha lehetne, ezúttal elektív császármetszést szeretnék, mert az első szülés borzalmas volt (+1 hónap kórház).

Mire számíthatok?

okt. 21. 23:58
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
86%
Ez nagyon nem oké
okt. 22. 14:00
 22/34 anonim ***** válasza:
90%
Én nem bántalak kérdező, de gondolj a meglévő gyerekedre. Ha meghalsz, vagy lerokkansz, mi lesz vele? Ki fogja felnevelni?
okt. 22. 15:46
 23/34 anonim ***** válasza:
77%

"kisfiam apja lelépett már jó régen"

Ha 3 hónapja szülted az elsőt, akkor csak nem lehetett az olyan régen, hisz 1 éve csináltátok a gyereket.

És már fel is csináltattad magad a másik kannal a rémstabil kapcsolatba. Szóval jelen helyzetből a legjobb forgatókönyv szerint is kétgyermekes rokkant egyedülálló anyaként jössz ki. És ez a LEGJOBB forgatókönyv, a halott anya, sérült gyerek és hasonlók mellett.

okt. 22. 19:02
 24/34 anonim ***** válasza:
14%

Én is császárral szültem de én nem tágultam indítás után azért kellett. 6 hetes kontrollon megkérdeztem a dokit, hogy mikortól lehet próbálkozni, mert nem szeretnénk nagy korkülönbséget. Azt mondta akár már akkor is. Nyilván akkor még nem akartuk így 9 hónapos volt a kicsi mikor terhes lettem. 18 hónap lesz köztük.

Azért ha kórházban voltál 1 hónapot utána, akkor azért vártam volna még a helyedben pár hónapot. Szerintem többször kell majd dokihoz járni, meg kímélni magad amennyire lehet. Szurkolok, hogy minden okés legyen! :)

okt. 22. 21:42
 25/34 anonim ***** válasza:
72%
Megkérdezhetem miért nem védekeztetek?
okt. 23. 22:51
 26/34 anonim ***** válasza:
100%
Nekem természetes szülés után is azt mondta az orvos, hogy 1 évet várjak a következővel, és minden simán ment.
okt. 26. 07:37
 27/34 anonim ***** válasza:
66%

Jeesszusom!! Ilyen körülmények mellett nem akarod elvetetni?? Normális vagy? (Jó, gondolom, hogy nem, mert akkor egy 3 honapos baba mellől nem ba***nál összevissza...)

Egy angóranyúlnak több esze van, most az egyszer légy felelősségteljes, és a meglévőre gondolj. Ez a pasi sem fog megmaradni melletted.

okt. 26. 09:26
 28/34 anonim ***** válasza:
93%
Tuti kamu ez a kérdés. Most minek emelted ki, ha nem azért, hogy tovább borzold a kedélyeket? Választ már kaptál, ezzel a kérdéssel mindenképp orvoshoz fordulj, ne a gyakoris válaszokra hagyatkozz.
okt. 26. 12:55
 29/34 anonim ***** válasza:
31%

Nem szülhetsz természetes úton ilyen friss heggel. A legtőbb orvos 24 hónapos protokollt ír elő VBAC-re, tehát ha nincs ennyi különbség a 2. Szüléskor 2 gyerek közőtt, akkor esélytelen. Lehet nézni videókat a Hoztam-e Youtube csatornán, egy édesanya még mindig sírva mesélte, hogy kb. Egy darab sz*rnak vették meg elhordták mindennek, hogy 21 hónap korkülönbségre azt merte kérni, hogy bárcsak ne lenne császár... Aztán nagy nehezen találtak valakit Pesten. De nincs orvosfogadás, ugye. Szóval a doki nem is tudott (mert erre lehetőség sincs) ott lenni amikor megindult a szülés, ìgy àtküldte a nőt egy màsik kórházba, ahol van esély VBAC-re. Ott még inkább kutyaszámba se vették, kb. Azonnal betoltàk a műtőbe.

Ismerősömet engedték VBACkel szülni Pécsen, kereken 20 hónap volt a picik közőtt, ráadásul Január első hetében volt a VBAC, amikor aztán járványhelyzet, kötelező maszk meg minden bizonnyal látogatási tilalmak voltak. Nincs kizárva, hogy mázlija volt, de általában 99% hogy ìgy programcsászár lesz a 2. Baba is.

okt. 26. 14:53
 30/34 anonim ***** válasza:
36%
Azért biztos nem kell elvetetni! Sokkal többet bír az emberi test mint hinnénk. ;)
okt. 26. 15:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!