Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Aki szeptemberbe szült,...

Aki szeptemberbe szült, kapott már meg valamilyen ellátást a családi pótlékon kívül?

Figyelt kérdés
Szept. 6.-án szültem, az ellátáshoz (Gyed) már minden papírt időben elküldtem az OEP-nek, de még semmit nem kaptam, és őszintén szólva jól jönne a pénz. Ez így szokott menni, vagy valamit elrontottak talán? Köszi a válaszokat
2010. nov. 4. 14:22
 1/8 anonim ***** válasza:
Hát ha gyed-et igényeltél akkor te rontottad el... Előbb a TGYÁS-t kell igényelni.
2010. nov. 4. 14:26
 2/8 A kérdező kommentje:
Hmm... Értsd jól, a kérdés ugyanaz.
2010. nov. 4. 14:29
 3/8 anonim ***** válasza:
Főleg akinek volt munkaviszonya... Sajnos nem mindenkinek jár...
2010. nov. 4. 14:30
 4/8 A kérdező kommentje:
Biztosítási időm megvan a TGYÁS-hoz, csak arra lennék kíváncsi, hogy várjak még, vagy kezdjek utána érdeklődni, mert már lassan 3 hónap telik el. Mindösszesen csak a tapasztalatokra vagyok kíváncsi, ha van ilyen. Köszönöm
2010. nov. 4. 14:35
 5/8 anonim ***** válasza:

Első vagyok!

Így már értem... bocsi.

Szerintem kezdj érdeklődni mert elég hosszú idő telt el.

én az első gyerekem januárba szültem és februárban már kaptam pénzt.

Nem kellett pótolni valamit???

Mert akkor az elbírálási határidő is nő.

2010. nov. 4. 14:44
 6/8 A kérdező kommentje:
De igen, igaz nem telt el hosszú idő a pótlás és a tényleges feladás között. Köszönöm válaszod!
2010. nov. 4. 14:53
 7/8 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem a tgyást a cég fizeti ahol dolgoztam, ahhoz nem tudok hozzászólni, viszont mi megkaptuk már az anyaságit, de a családit még nem. Ti már kaptatok családit is?
2010. nov. 9. 13:02
 8/8 A kérdező kommentje:
igen, már kettőt is
2010. nov. 10. 12:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!