Ajánlanátok szülész-nőgyógyászokat a Szent Imrében? Lehet magánrendelése is. Illetve akinek van az adott orvosnál gerincérzéstelenítésnél is tapasztalata, azt is megkérném, hogy ossza meg velem.:)
Hú, 10 éve szültem ott. Borzasztó szülésélményem volt, a szülésznők úgy kezeltek, hogy azt senkinek sem kívánom.
Viszont akinél szültem, az egy nagyon jó, nagyon kedves orvos volt. Nem tudom, ott van e még Dr. Bálint Balázs. Ő volt az egyetlen, aki emberségesen bánt velem.
Nekem tavaly előtt egyáltalán nem volt rossz tapasztalatom ott. Egy teljesen normális, fiatal doktornőnél szültem. Szülésznőre nem is emlékszem milyen volt, nem hiszem hogy sok vizet zavart.
Vizsgalatokra nem a Szent Imrébe kell járni, hanem lakhelytől függően másik kórházakba. Az Imre csak a végén "vesz át" mikor már az NST-k vannak. (Amiket itt más kórházakkal ellentétben a Covid óta normál terhességnél csak a 38. héten kezdenek el csinálni, legalábbis akkor még így volt). Szóval ha a terhességi vizsgálatokra keresel orvost, tudni kéne hogy melyik kórházba pontosan, mert több kórház tartozik hozzájuk, pl az érdi meg a 11. kerületi is. Én a Szent Kristófba jártam a Nyulasihoz, az egy bunkó de legalább nem vizsgálgat feleslegesen.
Államiban már nem lehet orvost választani.
Nekem 1, 3 és 5 éve jó tapasztalatom volt a Szent Imrével és az éppen ügyeletes dolgozókkal, az ismerőseim többségének szintúgy, bár volt, akinek választott orvosa/szülésznője volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!