Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés utáni felnőtt pelenka...

Szülés utáni felnőtt pelenka használata vs. pisilés?

Figyelt kérdés

Figyelem, nem perverzióból született kérdés, légyszíves ne botránkoztasson meg senkit!

Azon gondolkodtam el, hogy miért van az, hogy a szülés utáni napokban, amikor Tena betét, vagy Tena felnőtt pelenka van az emberen a gyermekágyi vérzés miatt, miért kell külön kimenni pisilni is?

Tekintve, hogy a Tena Pants például, alapvetően nem is vérzésre, hanem bepisilésre, inkontinenciára vannak kitalálva.

Illetve időnként ígyis-úgyis cserélni kell a sok vér miatt.

Mi az oka, hogy nem azt csinálják, hogy ha pisilni kell, akkor elvégzem egyúttal azt is a pelenkába, és akkor rögtön cserélek utána? Azaz mindig pisilések után?

Mellette szól, hogy egyszerűbb, mint kimenni a mosdóba, fölé guggolni a WC-nek, célozni a WC-be, stb.

Mi szól az ellen, hogy a szülés után a bepisilésre kitalált felnőtt pelenkába, vagy Tena betétbe pisiljek?

Tájékozódásképp kérdezem csak. Normális válaszokat légyszi. Köszi.

szept. 20. 15:55
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ha úgyis kimész minden pisi után cserélni, kimehetsz pisilni is.
szept. 21. 06:37
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Na itt a perverz! Nehezen találtál ide koma!
szept. 22. 19:17
 13/14 anonim válasza:
Ha utána rögtön le lesz cserélve, szerintem semmi akadálya. Csak nem kéne sokáig benne lenni, mert ahogy előttem írták a fertőzésveszély.
szept. 23. 16:01
 14/14 anonim ***** válasza:
Pisilès utàn cserej pelust.
okt. 19. 19:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!