Mennyibe kerül manapság egy szülés?
Na de mielőtt orvost fogadsz, érdemes utána érdeklődni melyik orvos milyen. És akkor nem csalódhatsz és nem fordulhat elő, hogy az utolsó percben esik oda az orvos.
illetve hogy semmit nem csinál.
De állami kórházban ebben az esetben is meg van a lehetőséged, hogy nem adsz. Vagy csak annak, akitől megkaptad a kellő figyelmet.
És zárójelben, itt az oldalon írták, hogy a Telkiben is van hálapénz.
A kecskeméti vagyok. Seregély Attilánál szültem és meg voltam vele elégedve. Sokszor van bent, és ez nagyon jó az utolsó napokban nem kell mindig keresgetni.
A szülőszoba olyan, amilyen, de van alternatív VIP szoba - lóvés - előtte kell csúsztatni ide-oda, habár néha alapból is be lehet kerülni.
Van baba-mama, két személyes, fizetős, előre foglalható talán /kérdezed/ én is ilyenben voltam, akkor még ingyenes volt. Ablak mellett voltam, nem túl jól szigetelt, de ezt gondolom rendbe tették. Meg voltam elégedve, habár nem egy luxus. A WC-zuhanyzó gáz, de tiszta. Ha közeli vagy én ajánlom az említett extrákkal.
Szia én Bp-en szültem egy felkapott dokinál. Nála nincs külön ára a szülésnek, hanem ha végigjárod a magánrendelésén a terhesgondozást, akkor a szülés a végén "grátisz", tehát nem kér érte külön pénzt, hanem elmondása szerint az benne van a magánrendelések árában. Barátnőm is nála szült, és rákérdeztünk direkt, mind a kettőnknek ezt mondta. Szakmailag és emberileg is maximálisan meg vagyok/voltam vele elégedve, biztosan hozzá fogok járni a következő babámmal is majd.
A terhesgondozás nála 6000 volt, aztán újévkor emelt 7re. (Azóta megint emelt, csak nagyobbat, most 10, de ez Bpen kb átlag ár, és megkapod érte a gondoskodást és kedvességet, amit elvársz).
"Természetesen" adtunk a hathetes kontrollon kis ajándékcsomagocskát, 60ezer volt benne.
Ha beleszámolom azt, hogy mentem havonta a terhesgondozásra (meg a végén ugye sűrűbben), a genetikai UHkat nem a kórházban csináltattuk, hanem vele a Magzati Diagn. Kp-ban, meg azt hogy NTSre is a magánrendelőjébe jártam, akkor a legeslegvége nincs több 250ezernél.
Szia!
Kecskeméten szültem én is. 2 hetente kellett bejárnom a dokihoz,mert veszélyeztetett voltam mind két terhességemnél,2 hetente kapott 4 ezret.Mind a két császár után 20 ezert adtunk. Bejött utána minden nap,kedves volt.Nem láttam rajta,hogy kevesli a pénzt.Most harmadjára bizonyos okok miatt váltottam dokit. Hozzá most 3-4 hetente megyek ,8 ezer minden megjelenésnél.Szülésnél nincs tarifa,annyit adsz,amennyit akarsz. Lelkiismeretes,kedves,odafigyel az ember lányára.Majd most is 20 ezret akarunk adni császár után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!