Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Rosszul összevarrt hüvelybemen...

Rosszul összevarrt hüvelybemenet helyreállítása?

Figyelt kérdés

Gátszakadás után rosszul varrhattak össze, mert a hüvelybemenet egyik oldala "cakkos", mintha hiányozna belőle alul egy rész:( Van rajta alul egy ilyen kilógó rész, felette kintebb van, aztán megint beljebb...Nehéz elmagyarázni, de a másik oldalon olyan, mint volt. Belül is varrtak a hüvelyben, olyan mintha odavarrtak volna egy kis részt kintebbről és ettől nem egy vonalban van a széle:(

Már eltelt 3 hónap, ez már biztosan ilyen marad. Rettenet ahogy kinéz, sírok amikor erre gondolok. Annyira elkeserítő. Legszívesebben megmutatnám az orvosnak, aki csinálta. (Egyáltalán oké, hogy nem egy végzett orvos,hanem egy 2 éve rezidens orvos végezte és más rá sem nézett?) Járt valaki hasonlóan? Helyre lehet ezt állítani plasztikával?

aug. 31. 05:59
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Igen, helyre lehet állítani. Másrészt.. Hogyan tágul?

Az enyém esztétikailag szép, ahol vágtak ott egy kisebb borsónyi kemény csomó van. Nehezebben tágulok és 10 év után is ugyanolyan. Szóval ez a jobb. Talán ha nem mindent egy helyre varrtak volna össze bumszliba, akkor jobban tágulnék, használhatóbb lenne.

Amúgy szakadtál is? Én csak "belül" szakadtam, kint csak vágásom van, ami mélyebben szakadt be.

aug. 31. 06:43
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!:) Még nem tudom, egyetlen egyszer próbálkoztunk a férjemmel, de iszonyatosan fájt :( Sajnos nem volt idő gátmetszésre. Pontosabban a szülésznő azt hitte, még van idő, mert első baba, biztos lassú lesz a kitolás. Aztán hirtelen kibújt. Így szakadtam teljesen végig, sokáig varrtak nagyon sok öltéssel.
aug. 31. 10:58
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Ferj oltes???

Plasztikai sebeszhez menj el mond el mi a panasz. Rendbe rakjak 🙂

Ne szegyeld magad. A rendszeres es kielegit szex fontos dolog. Tessek elpni ebben az igyben gyorsan

aug. 31. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!