Milyen a Szèkesfehèrvári szülèszet?
Figyelt kérdés
Kinek milyen vèlemènye volt mostanában a szülèszettel? Mennyi esèly van bekerülni egy családi szobába? Kb milyen árban van?Van lehetőségem orvost választani?Melyik orvost ajánljátok?#családi szoba #Szülèszorvos
aug. 12. 20:38
1/3 anonim válasza:
Te amúgy szatyorban élsz? Ne haragudj... Hónapok óta mindenki arról beszél, hogy nincs szabad orvosválasztás.
Családi szoba nincs.1ágyas, de nem családi 2 ágyas, 4 ágyas van. A szerencsén múlik, hova tesznek. fizetni egyikért sem lehet.
2x szültem fehérváron. Az első pokoli rossz volt, a második jobb.
2/3 A kérdező kommentje:
Magán klinikákat nèztem eddig csak sajnos a közelben nem igazán van (Medicoverrel nincs jó tapasztalat),ott lehet orvost választani, azt gondoltam egy kis plusz pènzèrt talán itt is.
aug. 12. 21:19
3/3 anonim válasza:
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szule..
Amint láthatok, vannak bőven horrorsztorik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!