A székesfehérvári Szent György kórházban a látogatók bejöhetnek a kórterembe vagy nem?
Mindkét verziót hallottam már. Nekem valószínűleg nem lesz választott orvosom, ha minden jól megy, így szinte biztos, hogy 4 ágyasban leszek, bár ez még egy 2 ágyasnál is probléma lehet. Szóval, most akkor bejöhetnek a szobába a látogatók, vagy nem? Én nagyon örülnék, ha nem jöhetnének be, ugyanakkor többektől hallottam, hogy igenis bemehetnek az egész látogatási idő alatt. Én ettől már most idegenkedek. Tudna valaki közvetlen tapasztalattal szolgálni?
Előre is köszönöm.
Nem, sajnos nem mostanában :/ még csak az első trimeszterben vagyok, semmi miatt nem idegeskedek, ez az egyetlen téma, ami nem hagy nyugodni.
Első, köszönöm szépen, kicsit megnyugtattál, de amúgy az lesz a legjobb, ha felhívom őket és megkérdem a protokollt.
Ettől függően a tapasztalatok továbbra is nagyon érdekelnek.
Hát köszönöm, nagyon megkönnyebbültem.
Telefonban is ezt mondták.
Egy privát üzenetben közben valaki megírta, hogy amikor ő bent feküdt, akkor olyan volt csak, hogy amikor senki nem szoptatott vagy ilyesmi, akkor egy-egy családtag bement a szobába letenni a csomagot, amit hozott. Hát, ezt végül is ki lehet bírni, de mondjuk ennek sem örülök annyira. Nyilván a nővérek sem tudnak mindig résen lenni.
Köszönöm nektek a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!