Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Székesfehérvári kórház szülész...

Székesfehérvári kórház szülészetéről mi a véleményetek??? Továbbá hogy működik az NST ? Kell időpont?? Nekem nagyon fura az egész rendszer, az első gyermekem külföldön szültem ott teljesen más minden.

Figyelt kérdés

2023. máj. 13. 13:51
 1/3 anonim ***** válasza:
51%

Igen, kell időpont, hívd fel őket.

Nekem pozitív szülésélményem volt ott mindket alkalommal. Mindkétszer rezidenst kaptam, de nagyon jol jartam velük.

2023. máj. 14. 08:18
 2/3 anonim ***** válasza:
51%

Nst-re kell időpontot kérni.

Nemrég újították fel a szülészetet és a gyermekágyas részleget. Nagyon szép és igényes lett. Sokat változott a dolgozók mentalitása is, természetes szülés pártiak nagyon. Ha készítesz szülési tervet, akkor figyelembe veszik a lehetőségekhez mérten a kéréseidet.

2023. máj. 15. 21:54
 3/3 anonim ***** válasza:
Rémes egy hely. Oda csak az menjen aki egyben nem szeretne kijönni. 2-es meg jól benyalta az egész parasztvakítást. Felújított…. Minden csak a sajtó miatt van. Lehozta a FEOL anno, hogy lehet majd kádban szülni stb. Meg külön ágyas kórtermek. Nagy fene van. Semmi nincsen. Ezek mind a sajtónak vannak díszben. A valóság nem ez. Ha szerencséd van és nem foglalt, kapsz egy ágyas szobát 13 ezer forintért. De előre nem lehet lefoglalni, és baromi nagy mák kell hozzá.
2024. ápr. 18. 02:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!