38. hetes leszek csütörtökön, és még nem voltam Nst vizsgálaton, baj, hogy csak a jövőhéten tudok elmenni?
Figyelt kérdés
Szenvedtem egy kis balesetett és alig birok menni,és a cipőt sem tudom felhuzni a lábamra mert annyira bevan dagadva,és még pár nap mire meggyógyul!A babám mocorog rendesen,szerintem minden oké vele...2009. jan. 6. 21:42
1/6 anonim válasza:
Én már a betöltött 38. hét után mentem először... És rá 3 napra jött is a kis manó.... Nyugi, szerintem nem baj, nálunk nem is szoktak előbb menni, valahol meg már elkezdik a 36. héten...
2/6 anonim válasza:
Szia! Nálunk a betöltött 38. héttől lehet csak menni, úgyhogy nem maradsz le semmiről.
3/6 anonim válasza:
Én a 39. héten voltam először, mert szabin volt a doki. Ha rendesen érzed a magzatmozgásokat, akkor semmi baj nem lesz.
4/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
2009. jan. 7. 10:56
5/6 anonim válasza:
Szia,ne aggódj én is csak a betöltött 38.hét után mentem.Úgy kérdeztem rá a dokinál,hogy most már nem kéne esetleg nst? :-)
6/6 anonim válasza:
Én a 36. héttől majdnem minden nap mentem, mivel erősen görcsölt, fájt a hasam. Nézték, vizsgálták a babát, hogy nincs-e valami gond, de ennek ellenére a 40. héten született, 3450 gr-mal, 52 cm-rel, sajnos császárral, de csak azért mert elfolyt a magzatviz, de még nem volt a szülőcsatornában a feje.
Jelenleg 10 hónapos 80 cm és 12 kg.
Szépen fejlődik, a mozgásával semmi baj. Még lázcsillapitot, gyógyszert nem kapott. Pedig minden oltást megkapott.
Egészséges mint a makk! És még szopizik a kajcsi mellé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!