Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Idő változás beindithatja a...

Idő változás beindithatja a szülèst?

Figyelt kérdés
Lehet hülye kèrdès, de gondolok itt zivatarokra, záporokra. 38hkm

aug. 5. 16:09
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a melegfront megindította 37 hetesen. Aznap még 5-en szültek rajtam kívül. Szóval igen. Mondták is a nővérek, hogy biztos a melegfront miatt.
aug. 5. 16:11
 2/13 A kérdező kommentje:
Nagyon úgy nèz ki vihar lessz, a szèl is feltámadt, fejem is megfájdult az időre, fáradt is vagyok. De lehet nem lessz a záporból semmi.
aug. 5. 16:14
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Persze, be. De ki tudja.

Sose felejtem el, hogy mar nagyon a vegen jartam es 2 napon belul volt havazas, eso, szelvihar, majd masnap 17 fok es gyonyoru napsutes. Mindez aprilisban!

De nem akkor szultem, ra 1 hetre :D

Ez igy nagyon megmaradt.

aug. 5. 16:21
 4/13 anonim ***** válasza:
91%
Én kereken 38 hetesen szültem, mikor front jött.
aug. 5. 16:25
 5/13 Senior Séf ***** válasza:
100%
Naná! Szinte minden életfolyamatra hatással van, akár észrevesszük, akár nem.
aug. 5. 16:28
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Barátnőm programozott szülésén toltak egy napot (november) mert délelőtt Xcentis hó esett, szörnyű viharral megelőzve és egymás után hozta a mentő és az ideges apuka a kismamákat. (Németország)

Szóval igen, a front tehet erről. De akkor közel 20fokot esett a hőmérséklet.

aug. 5. 16:42
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Most szültem 6 hete. 40+3-nál kérdeztem a nagy meleg miatt, hogy mire számítsak, mert nagyon nem akart megindúlni. Az egyik nagyon meleg hét volt. Az ott dolgozók egybehangzóan azt mondták, hogy a nagy melegben náluk sok szülés nincs. Inkább a hidegfrontoknál. Így is volt. Kihúztam 41+1-ig. Aznap volt lehülés. Ezek szerint ez kb olyan olyan mint a babonák
aug. 5. 16:54
 8/13 anonim ***** válasza:

38+4-nél született az első gyerekem. Ősz volt, de igencsak jó idő. Mikor jött a lehűlés, aznap délben megvizsgált a doki terhesgondozáson, úgy köszönt el, hogy akkor 2 hét múlva találkozunk.

Este már bent voltam a kórházban, hajnalra megszületett lányom.

aug. 5. 16:55
 9/13 anonim ***** válasza:
Április 9re voltam kiírva, előtte két olyan melegfront volt, hogy rövidnadrágban mentem el fagyizni, pedig tavaly április elején havazott és télikabátban voltam :D mindenki azt mondta, hogy na majd a melegfront jön és megszületik hamarabb. Nem így lett. Ültem az nst-n, mondták az asszisztensek, hogy elfogytunk, egy csomó lány nem jelent meg az időponton, mert megszületett a babájuk. Hát az enyém meg túlórázott egy hetet :D
aug. 5. 17:13
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

A hatja-végen van a hangsúly. Beindíthatja, de semmi garancia rá.

Nekem nem indította be egyiknél sem.

aug. 5. 17:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!