Kivel történt már meg, hogy érzéstelenítéses
császárja volt, és a műtét felénél kiment a
zsibbadás?!
Én is a felénél kezdtem érezni a dolgokat, de nem altatták el, nyomott még belém a doki èrzéstelenítőt
2010. nov. 1. 12:24
2/10 A kérdező kommentje:
És Neked sem mondták meg,hogy ez miért van? Félek egy cseppet,Májusban lesz a 3. császárom....ezek után mire számítsak? :S
Nekem a 3. császáromnál jött elő ez a probléma,kaptam egy szert ami villám gyorsan "elvarázsolt"(magamnál voltam de minden olyan happy volt:))!Aztán kaptam még egy kis érzéstelenítőt és ment minden tovább.Nem altattak el!Próbálnak spórolni az érzéstelenítővel!
2010. nov. 1. 13:02
4/10 A kérdező kommentje:
Szóval csak a spórolás az oka! Nah ne féljetek,majd most akkor megkeresem előre az altatós dokinőt,és elregélem,hogy nagyon nem volt ám pozitív élmény így a császárom,és szeretném ha elkövetne mindent hogy harmadjára legalább a császárom legyen szép.És nemsokára megyek a dokihoz,annak is előhozakodok a témával.
Köszi a válaszaitokat! :)
szia! szerintem a spórolás itt nem feltétlenül anyagi jellegű :)
a babára és rád nézve is sok negatív hatása lehet a túl sok altatónak! aztán pedig nagyon különböző módon reagálnak az emberek a különféle szerekre.
az viszont jó ötlet, hogy részletesen beszámolsz a tapasztalatodról az altató orvosnak, mert lehet, hogy így elkerülhető komplikáció (pl. van olyan szer, ami keringési zavart okoz az arra érzékenyeknél - és itt a babára is gondolni kell!).
sok sikert, boldogságot a 3. babához!
2010. nov. 1. 13:51
6/10 A kérdező kommentje:
Köszi,hogy írtál....és nem is az altató szerrel van itt a bibi...hanem az érzéstelenítővel.Fent akarok lenni most is,mert hallani ahogy felsír a gyerekem,és látni úgy mázasan,véresen minden kínt és fájdalmat megér. :) Szóval nem altatást kérek,annyi szent,valami majd lesz velem,max. megint elaltatnak ha elkezdek majd vinnyogni..hogy fáááájj! :S
bocsi, én az érzéstelenítőre is értettem, amit írtam. gyakorlatilag hasonló gondokat okozhat.
remélem, ezúttal minden rendben lesz! :)
2010. nov. 1. 15:05
Szia!nekem pont fordítva volt!elkeztek vágni és még nem zsibbadtam el...kaptam mégegy érzéstelenítőt de azt már a kezembe!szörnyű volt!mély nyomot hagyott bennem!:(
2010. nov. 2. 12:53
9/10 A kérdező kommentje:
Hűűű..nem lehetett ,,gyenge,, akkor a Te eseted sem! Nah igen,erről a mély nyomról beszélek én is. Mert fáj...fáj... a műtét után is a sebed,de akkor és ott kinyitva,azért nem ugyan az a fájdalom. És átéltem. Brrrrrr :S :S
Hát igen!Nem gondoltam volna, hogy ez megtörténik majd velem...most 6hónapos a fiam, de képtelen vagyok arra gondolni, hogy mivan ha majd a következőnél is ugyan ez lesz!?áhh:( Végülis a lényeg hogy a babák egészségesek!:)
2010. nov. 2. 13:29
Kapcsolódó kérdések: