Farfekvéses baba befordulása homeopátiával?
Aki próbálta esetleg, hogy alkalmaztátok? Nem sok információt találtam erről a neten.
Annyit találtam csak hogy a Pulsatilla C30-ból naponta 1 adagot érdemes szedni 3 napig. Nekem a Pulsatillából csak a C15-ös verzió van itthon, az is jó lehet? Szedjem mondjuk 3 helyett 5 napig vagy az adagot duplázzam emiatt? Még nagyon új vagyok a témában. :)
Ui. Az ilyen “ez a legnagyobb kamu a világon” és társai válaszoktól kíméljetek. Aki nem hisz benne, az kérem görgessen tovább egy másik kérdésre. Köszönöm! :)
35 hkm
Kérdező, van annak valami bája, hogy te reklamálsz a válaszadók miatt, akiknek szerinted nem erősségük az értő olvasás - miközben te varázsbogyókkal akarod befordítani a babádat.
Ennek ellenére komplikációmentes szülést és jó egészséget kívánok neked és a gyereknek is.
A C15 a szülésnél kell majd, a tolófájások olyanok lesznek tőle, mintha szivárványokon ugrálnál.
Ahogy kibukkan a baba feje, nyomj a szájába egyet neki is, utána majd együtt ugrálhattok a szivárványon.
Kérlek, magyarázd el, hogy szerinted miként hat a baba helyzetére a bogyó?
Amúgy még befordulhat, semmi köze sem lesz a homeopátiához, de megtörténhet. Nekem 36 hetesen fordult be, éreztem is, mert már nehezen fért el, de valahogy megoldotta és befordult 🤷🏼♀️.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!