Farfekvéses baba befordulása homeopátiával?
Aki próbálta esetleg, hogy alkalmaztátok? Nem sok információt találtam erről a neten.
Annyit találtam csak hogy a Pulsatilla C30-ból naponta 1 adagot érdemes szedni 3 napig. Nekem a Pulsatillából csak a C15-ös verzió van itthon, az is jó lehet? Szedjem mondjuk 3 helyett 5 napig vagy az adagot duplázzam emiatt? Még nagyon új vagyok a témában. :)
Ui. Az ilyen “ez a legnagyobb kamu a világon” és társai válaszoktól kíméljetek. Aki nem hisz benne, az kérem görgessen tovább egy másik kérdésre. Köszönöm! :)
35 hkm
Miért akarsz a természet ellen menni??
Nem véletlen nincs befordulva...
Én egy időben szedtem homeopátiás készítményeket, de hidd el, ezek nem erre valók.
Ha nem fordul bár, akkor nem fordul be. Ha emiatt császár, akkor császár. Semmi gond sincs azzal sem, teljesen rutin dolog ez ma már.
Ha nagyon szeretned es minden adott hozza, akkor menj el inkabb kulso forditasra, adj neki egy eselyt.
Orvosi vizsgalat megelozi, illetve kozben is folyamatosan nezik uh-val a babat. Csak akkor csinaljak meg, ha tenyleg lehetseges, ha mar elotte vagy akar menet kozben azt latjak, hogy nagyon nem sikerul, nem eroltetik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!