Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Kellett volna valamit adnom...

Kellett volna valamit adnom az orvosomnak?

Figyelt kérdés

Egész terhesgondozásra magán úton jártam, mivel egy bizonyos kórházban akartam szülni, nem pedig ott ahova tartozom, így a kórház egyéni szabályzata szerint ha ott dolgozó orvos magánrendelésére járok, akkor szülhetek ott ügyeletben. Ez így is történt, igaz nem a magánrovosomhoz kerültem végül, de másnap mikor dolgozott bejött hozzám, megnézett minket.

Anyukám szerint illet volna adnom neki valamit, de havonta jártam hozzá vizsgálatra, 32 ezer forint/alkalom... Így én úgy érzem bőven megfizettem a figyelmét, de anyum csak hajtja hogy tiszteletlen voltam. Összesen közel 300 ezer forintot hagytam az orvosnál a plusz szűréseket nem is számolva. (Kenetvételek és hasonlók)

jún. 11. 12:32
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg tőle ő mennyit fizetett alkalmanként a terhesgondozásért. Fogadjunk semmit. Te kifizetted, szülésnél ott sem volt. A törvényről meg ne beszéljünk.
jún. 11. 17:57
 12/13 anonim ***** válasza:

Az én szülés történetem szinte ugyanez. Annyi a kivétel hogy a család barátja ez a bizonyos orvos akihez jártam így nem kért pénzt egyszer sem. A szülésemnél szintén nem tudott bejönni, de az addigi munkájáért én úgy gondoltam megérdemel köszönetet. Tehát vettünk neki egy csokor virágot meg egy ajándékkosarat amit aztán a férjem vitt el neki.

Csak gondoltam elmesélem hogy szerintem ilyen helyzetben illő igen, de a te helyzetedben nem, mivel fizettél neki minden alkalommal. Ennyi bőven elég.

jún. 12. 23:30
 13/13 anonim ***** válasza:

Azzal tisztában vagy, hogy amit írsz jelenleg bűncselekmény?

Elképesztő mennyi fogyatékos él ebben az országban, aki ennek ellenére tolja a borítékot.

Egyszer kell, hogy valaki az orvost felnyomja, ha elfogadja.

Ha névvel, arccal vállalod, hogy pénzt adtál ugyanúgy büntethető vagy.

Ezért tart a magyar egészségügy...

jún. 17. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!