Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ha nem fogok szoptatni, akkor...

Ha nem fogok szoptatni, akkor azt kinek kell jeleznem? Elég a saját orvosomnak?

Figyelt kérdés
Nincs egészségügyi oka, személyes okokból így döntöttem.
2019. júl. 22. 16:18
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
28%
majd rájönnek ha napok óta üvölt a gyereked az éhségtől és fogy a súlya, a cukros víz ellenére is.
2019. júl. 22. 16:35
 2/25 anonim ***** válasza:
92%
Már a kórházban szólnod kell. hogy kaphasson tápszert , otthon a gyerekorvosnak kell szólni.
2019. júl. 22. 16:41
 3/25 anonim ***** válasza:
51%
Tőlünk megkérdezték akarunk e szoptatni, egyik szobatársam nem akarta, neki hoztak tápszert egyből. Bár én Ausztriában szültem, itt sokkal elfogadóbbak. Vigyél be a kórházba magaddal szerintem.
2019. júl. 22. 16:43
 4/25 anonim ***** válasza:
62%
Mindenképp szólj a kórházban, mert egyből kapsz tejapasztó tablettát, nehogy a ki nem szívott tejtől tejlázad legyen illetve vigyél magaddal tápszert a babádnak, mert nem tudni mennyire erőszakosak..
2019. júl. 22. 16:51
 5/25 anonim ***** válasza:
87%

Jól mondják, azonnal szólni kell. Ha bababarát a kórház, akkor eleve szülés után mellre fogják tenni.

Tudniuk kell róla.

2019. júl. 22. 16:54
 6/25 anonim ***** válasza:
26%

Ti melyik kórházban szültetek? Tényleg érdekel..nálunk nem kaphat tápszert a baba, második-harmadik napon adnak neki kis cukros vizet és ennyi. Cumit cumisüveget se lehet bevinni.

Van olyan kórház egyáltalán magyarországon ahol adnak tejelapasztó tablettát meg tápszert csak mert valaki nem akar szoptatni?

2019. júl. 22. 17:02
 7/25 anonim ***** válasza:
36%
Hát nálunk biztos nem adnának egyiket sem.
2019. júl. 22. 17:10
 8/25 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk adtak, tápszert anyuka vitt be, tablettát pedig kapott. Szobatársam volt, onnan tudom.
2019. júl. 22. 17:15
 9/25 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Mondjuk ezt nem egészen értem, tényleg van olyan kórház, ahol meg akarják mondani, hogy mivel etethetem a gyerekem? Senkit nem kotelezhetnek a szoptatásra basszus... Értem, hogy az a természetes és a babának a legjobb, de milyen alapon szeretnének erre bárkit is kötelezni?
2019. júl. 22. 17:45
 10/25 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan én szoptattam, de Budapest János kórházban biztisan adnak tapszert. Az a feltétele, hogy az anyuka írásbeli hozzájárulására, tehát aki kér az kap.
2019. júl. 22. 18:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!