Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Van itt olyan aki fél a...

Van itt olyan aki fél a szüléstől és ezért nem vállal gyereket? Test megváltozása, fájdalom stb.

Figyelt kérdés

jún. 8. 17:38
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Van a tiktokon egy nőgyógyász, egyik videóban azt mondta, hogy az a nő, aki annyira nagyon fél a szüléstől, annak általában nem is sikerül. Neki 2 császár volt. Az én nőgyógyászomnak 4… Ő is azt mondta (még a régi rendszerben), hogy aki nagyon fél azt megcsászározza, mert úgyis az lesz a vége.
jún. 11. 10:33
 12/21 anonim ***** válasza:
55%

11-es, azert ez nem annyira igy van. Az az orvos a tiktokon allandoan ilyen meredek dolgokat mond, nem is erdemes kovetni. A sajat orvosod meg no komment.

De a lenyeg az, hogy szerintem a legtobb ember fel, sot, retteg a szulestol, de ha elotte nem is, a vajudas soran szerintem sokan vannak ugy egy ponton, hogy azt erzik, ezt nem birjak tovabb es nem fog menni…

Aztan megis megy es sikerul termeszetesen szulni. En ertem hogy minden fejben dol el, de azert nem ennyire, sok tenyezos dolog az, hogy mikor kene csaszar es mikor nem.

jún. 11. 10:44
 13/21 anonim ***** válasza:
11-es vagyok, én sem értek egyet azzal, hogy ennyi császár van. De azzal igen, hogy sokminden fejben dől el és aki tényleg borzasztóan fél egy szüléstől és végül bele lesz kényszerítve (holott valóban az a természetes) az egy nagy trauma lehet. Ismerek nem egy ilyet, van ahol nem született második baba, van ahol csak császárral. Inkább az kellene, hogy amíg szépen megy minden a maga ütemében addig hagyni, de ha nem megy akkor császár. Inkább nem írok példákat, mert nem akarok senkit ijesztgetni, aki előtte van. Sem egyik sem mások szülésről…
jún. 11. 11:42
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Aki egy kicsit is utána olvas a dolgok menetének, a kórházi megaláztatásnak, szülés előtti/közbeni komplikációknak az fél tőle.
jún. 11. 12:02
 15/21 anonim ***** válasza:

13-as, de ez egyeni megeles kerdese is. Nekem volt egy csaszarom a baba fekvese miatt es utana egy huvelyi szules is, mindketto allami korhazban. Egyik sem volt ugy konkretan rossz elmeny, de a csaszart nagyon nehezen viseltem, sokaig tartott a gyogyulas es brutal fajdalmam volt 3 honapig.

Ezzel szemben a term. szules elhuzodo volt ugyan, sokat vajudtam, nagyon faradt voltam es vegul gatmetszes ellenere is repedtem, de ez ott ennyi is volt. Olyan jol ereztem magam szules utan 1 nappal, mintha semmi nem tortent volna. A varratok se fajtak, szepen gyogyultam, latvanyra nyoma sincs.

Szoval en nem valasztanam a csaszart.

De masnak meg mas a megelese ezzel kapcsolatban, igy nyilvan mindenki azt fogja mondani, amit tapasztalt.

Nehez ebben a kerdesben igazsagot tenni, hogy most mivel teszunk jot egy anyanak, mert a csaszar is elsulhet magyon jol es rosszul is, de a huvelyi szules is ugyanugy.

En azert nem banom, hogy nem toltak azonnal a mutobe, csak azert, mert kimondtam. Kiabaltam is, hogy csaszart kerek 🤣

De orulok, hogy nem tartottak indokoltnak, igy nem lett az a masodik.

jún. 11. 13:10
 16/21 anonim ***** válasza:
Én a fájdalomtól egyáltalán nem. 13-14-15éves "kislányok" potyogtatják, akkor valahogy biztos én is kibírom. 🥲😅 attól sem félek igazán hogy elhíznék, nagyobb darab lennék, stb az egyetlen ami kicsit aggodalmam, hogy ne legyek csupa stria.. 🥲 engem ez az egy feszéjez. Most 28 hetes kismama vagyok. Eddig +5kg +1 kosárméret, +0 stria. Próbálok odafigyelni kicsit jobban, hogy az utolsó 3 hónapban is max ennyi jöjjön fel, és kenegetem magam, hátha nem lennék túl csíkos a végére. 😁
jún. 11. 14:33
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

#16.

Nem genegettem magam semmivel és három gyerek után sincs striám. Genetika, sajnos aki hajlamos rá, annak akár várandósság nélkül is lehet.

jún. 11. 16:16
 18/21 anonim ***** válasza:

Egy kis reményt nyújt a kenegetés.🥲😅😁

jún. 11. 23:06
 19/21 anonim ***** válasza:

Hát ezt nem sikerült helyesen leírnom...de majdnem! 🙈

Nem akarom senki reményét elvenni... 😀

jún. 12. 01:01
 20/21 anonim ***** válasza:

Én azért féltem, hogy a babámnak ne legyen baja.

A görcsök hasonlítanak a menstruáció görcsökre, de sokkal erősebbek. A nők arra lettek teremtve, hogy kibírják.

Az a tudat, hogy életet hozol világra, az érzelmi töltés megsokszorozza az erődet és a boldogság, higy percek kérdése és a kezedben tartod a picidet.

Én abban a pillanatban el is felejtettem minden fájdalmat, mikor egymás szemébe néztünk.

🥰

júl. 5. 06:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!