Hogyha egy nő 35 felett szüli meg az első gyerekét lehet egészséges a gyerek?
Figyelt kérdés
máj. 14. 22:35
21/25 anonim válasza:
Ez a 37 ez hogy jött neked 23 éves korodban?
22/25 A kérdező kommentje:
Nem tudom csak mondtam egy számot,de nem biztos hogy 37-évesen fogok szülni,lehet már 28-évesen úgy fogok dönteni hogy készen állok arra hogy anya legyek,lehet 32 lehet 34 csak mondtam egy számot
máj. 20. 22:13
23/25 anonim válasza:
Persze, hogy lehet, sőt! A húgomat anyám 36 évesen szülte, engem 30 évesen és mind a ketten nagy, egészséges babák voltunk és most felnőttek. Igaz előttünk szült két fiút még fiatalabb korában (bátyàimat) és ott sajnos voltak komplikációk. De lehetett volna fordítva is akár ha úgy hozza a sors ez nem a kortól függ. Annyi, hogy a húgomnál már nem regenerálódott annyira gyorsan vissza a teste, változott az alkata, nehezebben fogyott le stb.. Egyébként ha szeretnél picit és van hozzá alkalmas kapcsolatod szerintem sem érdemes annyit várni.
24/25 A kérdező kommentje:
Én azért nem vállaltam gyereket a huszonos éveim elején mert munkakerülő volt az a pasi akivel együtt voltam
máj. 25. 21:36
25/25 anonim válasza:
Én 36 évesen most februárban szültem az első (és utolsó) gyerekem. Hála istennek makk egészséges (lekopogom).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!