Hogyha egy nő 35 felett szüli meg az első gyerekét lehet egészséges a gyerek?
Mit értesz pontosan 35 felettinek? Mert a 36 és az 55 is felette van.
Engem 34 évesen szült az anyám és elég egészségesen jöttem ki, úgyhogy nem lehetetlen. Pláne, hogy nem ő volt az első nő a világon aki harminc felett szült...
Nem, minden gyerek beteg, akit 35 feletti anya szült. 🤦
Mégis milyen választ vársz erre? Rengetegen szülnek manapság 35 felett, de a 40 sem olyan ritka. Szerinted mindnek beteg babája születik??
36 évesen szültem, a fiam másfél éves múlt, szuper okos, ügyes, EGÉSZSÉGES gyerkőc (és engem sem viselt meg sem a terhesség, sem szülés, most is fitt anyukának érzem magam, szívesen futok versenyt a 10 évvel fiatalabb anyukákkal is 😀)
Ismerős 18 évesen szült downos babát, nekem 41 évesen lett volna, de 39 évesen egészséges fiam született.
A kolléganőim 42 évesen egészséges gyerekeket szültek.
Rengetegen szülnek 35 felett. Én 44 vagyok anyu 37 évesen szült, uncsitesóm 38 éves őt 40 évesen szülte a nagynéném.
Hogyne lehetne. Barátnőmnek 44 évesen születtek természetes úton (!) ikrei. Teljesen egészségesek, első szülése volt.
De ahogy mások is írták: nem megy le a függöny 35 évesen a nőknél, persze hogy születhet egészséges gyerekük ebben a korban, akár első gyerekként is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!