Tudnátok abban segíteni hogy mi a menete a programozott császárnak? Debrecen
Jelenleg úgy tűnik, hogy programozott császárral fog megszületni a kisbabám, ha nem változnak addig a dolgok. (Méhlepény elhelyezkedése miatt)
Arra lennék kíváncsi, hogy hogyan zajlanak a dolgok olyankor? Magán nőgyógyászhoz járok, tőle még nem tudtam megkérdezni, mert azt mondta hogy még egyenlőre várjunk ezzel.. de engem nem hagy nyugodni.
Ha eldől, hogy most már biztos, hogy császár lesz akkor mondanak egy dátumot, és majd az fog megműteni aki éppen akkor bent van vagy megmondják azt is előre, hogy ki fogja végezni a műtétet?
Illetve a programozott császárhoz is választhatok intézményt?
A Kenézy Gyula kórházban szeretnék szülni, figyelembe fogják venni?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Köszönöm szépen a választ!
Jelenleg csak tartózkodási helyem van Debrecenben, akkor azzal mehetek a Kenézybe, jól tudom?
Illetve azt még tudod esetleg hogy mennyivel hamarabbra szokták olyankor tenni a műtétet? Vagy mitől függ ez? (augusztus 30 a dátum most)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!