Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Pontosan mi az a burokrepeszté...

Pontosan mi az a burokrepesztés? Milyen eszközzel csinálja az orvos? Fájdalmas?

Figyelt kérdés
2010. okt. 28. 10:29
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
:D:D Köszönöm!
2010. okt. 29. 11:25
 12/15 anonim ***** válasza:
Én semmit nem éreztem csak mikor már elöntött a víz, nekem kézzel repesztette, de a hozzászólásokat olvasva jobb is hogy így történt...
2010. okt. 29. 11:42
 13/15 anonim ***** válasza:
Most ez hulyen hangzik, de nem tudjak megserteni ababa fejet azzal az eszkozzel? En ettol felek...
2010. okt. 29. 11:59
 14/15 anonim válasza:

Nekem 2002-ben ollóval csinálta a genyo orvosom, a megkérdezésem és az engedélyem nékül. Azt mondta, hogy megvizsgál, mert bementem a kórházba, hogy 15 perces fájásaim vannak, erre kért egy ollót a szülésznőmtől és hosszasan matatott a lábam között és éreztem, hogy folyik a meleg víz (fogalmam se volt mit akar, az volt az első szülésem). Persze ehhez kellett volna az engdélyem, hiszen szülés indítás! Mivel ezt nem tette meg, igyekezett minél gyorsabban csinálni, és a babám fejét meg is vágta két helyen az ollóval. Szerencséjére csak otthon vettük észre a férjemmel ,amikor megfürdettük a lányomat, az orrát benyomta volna annak a hülye banyának.

Ennyit arról hogy jártam a magánredelőjébe, vittem a szülési tervemet, a vajúdásból és a szülésből a női orvosom volt az egyetlen gátló tényező és negatívum!

2010. okt. 30. 14:37
 15/15 anonim ***** válasza:

nálam is volt mindkét szülésnél burokrepesztés, a doki egy hosszú hajlított tompa végű ollóval repesztette meg, úgy, hogy egyik kezével két ujjával valahogy megfogta a burkot, a másik kezével az ollót hüvelyen bevezette és kicsípte, és folyt a víz.

ez így leírva lehet durva, de az égvilágon semmit sem érzetem belőle, kb mint egy nőgyógyászati vizsgálat, bár még annyi sem volt az egész. nekem egy-egy fájás közben csinálta a doki, tényleg nem lehet érezni.

akinek viszont véletlenül a méhébe, vagy méhszájába is belevág, vagy belecsíp a doki, az fáj állítólag.

Nálam azért csinálta a doki kétkézzel! :-D

Tényleg nem fájt, bámilyen horrornak is hangzik.

2010. nov. 2. 21:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!