Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hogy lehetne hogy program...

123466 kérdése:

Hogy lehetne hogy program csaszarom legyen?

Figyelt kérdés
27 hetes terhes vagyok. Van már egy 3 éves kislányom és ő vele császároztak túlhordás miatt meg hogy 4 es fel kilónak mérték de valójában 3620 született. Nem szeretném megpróbálni a sima szülést rettegek tőle. Sajnos nincs orvosom sztkba járok terhesgondozasra. Dr várkonyi péterhez. Nem merek tőle semmit kérdezni mer nagyon bunkó velem. Nem tudom h intézzem el a program csaszart. Flór ferencbe fogok szülni. Ahol nagyon partoljak a vbac szulest
2024. ápr. 24. 07:29
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
52%
Nem állsz jót magadért, de az orvost nem mered megkérdezni, hogy lehet-e császárral szülni? Ne már...
2024. ápr. 24. 21:14
 12/19 anonim ***** válasza:

Nekem az első gyermekem császárral született, 2021-ben, szintén túlhordás miatt.

A másodikkal 2023 márciusra voltam kiírva, és annyit mondtak sztk-ban, hogy majd kiderül. Volt aki mondta, valószínűleg császár lesz, utolsó héten el is küldött plusz vizsgálatokra, hogy minden infó friss legyen a műtéthez, persze program császárra nem írt ki.

Lényeg a lényeg, természetes úton született a kistesó, bár a szülőszobán könyörögtem a császárért, de mondták, hogy nincs orvosi indok rá.

Amúgy azt mondom, jobb volt így, persze ott nem ezt gondoltam

2024. ápr. 24. 21:38
 13/19 anonim ***** válasza:
Ha tényleg ennyire feldolgozhatatlanul félsz, el kell menni pszichiáterhez, ő állíthat ki olyan papírt ami alapján megcsászároznak.
2024. ápr. 25. 08:19
 14/19 anonim ***** válasza:
35%

11! Látod, itt arctalanul nagy csak a szája, közben meg egy kis alamuszi, aki élőben 2 szót nem mer szólni.

Leírja, hogy konkrétan egy kérdést nem mer feltenni az orvosnak, utána meg felvan háborodva...

2024. ápr. 25. 09:00
 15/19 anonim ***** válasza:
29%
Én is erre gondoltam, mikor olvastam, hogy ha valaki bántja a gyerekét, nem áll jót magáért csak előtte itt kiírja, hogy "csúnyát mondtak ránk a homokozóban, mit csináljak?" És akkor megy és nem áll jót magáért 😅
2024. ápr. 25. 09:09
 16/19 A kérdező kommentje:
Ki írta ezt ki??? Egyatalan nem írtam ilyen kérdést ki. Azért mer feltettem egy kérdést és vannak olyan undorító személyek akik attól érzik jól magukat h minden szarba belekotnek az nem az én hibám. Hidd el nem vagyok én olyan alamuszi. Attól h tartok az orvostól egy cseppet mer minden szóért bekap. De attól függetlenül a lényeg az lett volna h az ilyesmit hogyan hozzam föl hogyan lehetne elintézni.ennyi. Nem csak névtelenül tudok arcoskodni hidd el.
2024. ápr. 25. 22:03
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Szerintem kerek perec kérdezz rá a dokinál, a lefizetést meg se próbáld mert sajnos téged is megbüntethetnek érte. Ha nemet mond akkor meg hagyd ott a fenébe, de sokszor többre értékelik az őszinteséget. Nem kell összetörni előtte, csak megmondani, hogy az előző is császár volt, te most is eztbszeretnéd mert azt már ismered és nagyos stresszelsz a természetes szüléstől, hajlamos vagy szorongásra és nem akarod hogy emiatt baj legyen. Én biztos addig mennék ameddig nem találok olyan dokit, aki ebben partner. "Legrosszabb esetben" a hatvani kórházban (van facebookon is csoport "hatvani kórházban szülök/szültem" vagy valami ilyesmi), nem tudom mennyire van hozzád közel. Lehet, hogy néhány magánrendelést be kell vállalnod viszont cserébe.
2024. ápr. 26. 10:39
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Jah, és ezeket az IQ harcos szuperanyukat meg felejtsd el, mert akik itt osztják az észt arról ki milyen anya vagy anya lesz, az egyik felének nincs gyereke a másik felének meg a tv elé van cseszve míg ő gyakorin meg aszsonysutyorgóban kiéli a frusztrációját.
2024. ápr. 26. 10:42
 19/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Végre egy normális válasz.
2024. ápr. 26. 14:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!