Hogy lehetne hogy program csaszarom legyen?
Hát, márpedig a kényelmet meg kell fizetni. De a kényelem mellett mindig vannak szakmai indokok is.
A rágalmazásokkal meg csak óvatosan.
Egyébként ennyi erővel elmehetnél pszichológushoz is, hogy feldolgozd a félelmeidet, illetve kapj egy papírt arról, hogy tényleg van valamilyen trauma.
1. Az előző szülésednek nem sok köze lesz a másodikhoz.
2. Ha bunkó az orvosod, keress másikat
3. Egy anyának talpraesettnek, határozottnak kell lennie különben eltapossák, mint a csikket, tanulj meg kiállni magadért. Önismeret, pszichologia.
4. Más is szült hüvelyi úton, ezt a félelmet le lehet küzdeni ha igazán akarod. Keress olyan szakembert, védőnőt, anyukabarátot aki támogat, akiben megbízol és megnyugtat.
Miután az első szülésed is császáros volt, úgy azt gondolom, nyugodtan kérdezz rá az orvosodnál, ebben az esetben teljesen valid a kérdésed, nincs miért bunkóznia ezen, inkább az a ritkább még, hogy valaki egy császár után természetesen szüljön. Kb. minden ismerősömnek programozott volt hasonló helyzetben.
Amúgy meg annyira ne félj a természetestől se, én a műtéttől féltem jobban. Kibírható a hüvelyi szülés is, én pl. rosszabbra számítottam.
4, Mikor mész hozzá legközelebb? Majd elmegyek veled, megkérdezem neked. ...de te kopogtatsz be 😂😂
Ne már, ha saját magadat sem tudod képviselni, rég rossz.
Úgy kérdezd meg, hogy mivel az első császáros volt és félsz a komplikacióktól, a másodiknál is császárt szeretnél, mi ennek a módja? Pl?
Kb így kérdezz rá. " Dr. Úr! Azt szeretném kérdezni, hogy ha az előző gyermekkel császároztak, mi a véleménye most is az lesz vagy van esély a hüvelyi szülésre? Mi a protokoll ezzel kapcsolatban?"
Szívesen.
Jesszus, mi lesz ha a gyerekedért kell majd kiállni?! Egy kérdést nem tudsz feltenni egy orvosnak! Borzalmas nyomi anyukák vannak!
Ha császárt akarsz menj magankórházba, fizess ki 1,5 milliót és az lesz amit te akarsz. Amúgy nem kívánságműsor. De gondolom ha magánorvosra nincs pénzed, inkább jársz egy bunkóhoz akkor nem fér bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!