Vajon indokolt volt a császár hosszú vajúdás után indított szülésnél?
10! Ezért vagyok hálás a fogadott dokimnak (2016), hogy 11 óra eredménytelen vajúdás után megcsászározott,nem kezdett el pl kézzel tágitgatni. Vagy ballonnal. Vagy akármivel.
Nekem otthon folyt el a magzatvíz éjfélkor. Másnap 11:40-re megvolt a lányom.
Én 10 óra vajúdás után lettem megcsászározva, viszont velem már 5 óra után közölte a doki,hogy ez császár lesz.
Indítottak kerek 41.héten,mert elötte nap NST-n elment a szívhang.
Nekem nem volt ballon csak oxi, az első 2 órában nem is éreztem fájást,azután burokrepesztés. Onnantól kicsit fájdogált,de az első 5 órában kb csak hesszeltem. A második 5 óra kicsit durvább volt, de nem volt elviselhetetlen.
3x volt a köldökzsinór a nyakán és nem is tudott tőle rendesen beilleszkedni,szóval valószínűleg nem tudtam volna biztonságosan megszülni.
Engem nem viselt meg sem lelkileg, sem testileg az,hogy műtéti úton szültem. Van egy gyermekem, a többin nem agyalok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!