A szülésnél mit jelent az a kifejezés, hogy ki pottyantotta a gyereket?
Figyelt kérdés
2023. okt. 5. 10:26
2/5 anonim válasza:
A pillanatot, mikor kipottyant a gyerek.
Az igekötő pedig ebben az esetben nem válik el az igétől.
3/5 anonim válasza:
Ez azért függ a szövegkörnyezettől is.
1. Elköltöztek vidékre, kipottyantotta a gyereket, majd visszament dolgozni.
Ez csak egy felsorolás. A szülés egy kis elem a történetben.
2. Ő csak úgy kipottyantotta a gyereket, én megy 20 órát vajúdtam.
Itt az, hogy gyorsan mentek a dolgok, nem húzódott el a szülés, szinte kipottyant.
Illetve biztos van még más környezet is, ahol másképp kell értelmezni. De engem is zavar, hogy külön van írva, mert amikor olvasom, olyan, mintha darabolva, tagolva mondaná valaki.
4/5 anonim válasza:
Azt, hogy könnyen megszületett a gyerek.
5/5 anonim válasza:
Én akkor szoktam ezt használni, ha valaki ész nélkül szül 3+ gyereket a nyomorba, miközben magát sem tudja ellátni, meg a meglevő gyerekeit. Pl nem a napon barnult egyesek potyogtatják a gyerekeket, felveszik a segélyt és az utca neveli a gyerekeiket. Számomra az ilyen nem számít felelősségteljes gyerekvállalásnak, az állatok szintjén vannak az ilyen emberek. Csak az állatok nem tudnak az ösztöneiknek parancsolni sem tenni ellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!