Van valaki aki Nagykanizsan szult mostanaban, vagy fog?
Szia!
Mint irtam en vegig maganba jartam nogyogyaszhoz, akivel csak 3 hetente talalkoztunk. Aztan a terhessegem vege fele azt mondta, hogy kicsi a baba es oregedik a meglepenyem ezert mondta, hogy menjunk 2 hetente,szoval nem csak o vizsgalt. A baba csak epphogy nott, a mehlepenyem ugyanugy “oregedett”. Aztan aprilisban mikor kellett menni, akkor pont nem o volt, hanem a masik “kedves” doktor ur… o ott szinte teljesen lesokkolt… azt mondta beteg lesz a baba, keves a magzatviz es pici a babam… semmi mast nem mondott elengedett… engem nem hagyott nyugodni a keves magzatviz ugyhogy amikor hazaertunk es felhivtam a sajat dokinkat, aki egybol mondta, h
Aki egybol mondta, hogy azonnal menjek be a korhazba.
Be is mentem es annyit kerdeztek, hogy aznap vagy masnap szeretnek befekudni. A masnapot valasztottam, osszepakoltam mindent, reggel 7re kellett befekudnom. Reggel megvizsgaltak, a baba sulya es a magzatviz is rendben volt.
1 honapot voltam bent, a legelso napokban nem ertettem, hogy miert kell bent maradnom ha minden rendben… nem engedtem, hogy hulyenek nezzenek ra is kerdeztem, es onnantol fogva nagyon kedvesek voltak velem. A nogyogyaszati osztalyrol egy szavam sem lehet, pedig ott is voltak rossz elmenyeim, de halistennek most tenyleg ugy voltam ott 1 honapon keresztul, hogy mindenki nagyon kedves volt az apolonok es az orvosok is.
Magatol indult be a szules, fajasaim voltak 2 ejszakan keresztul. Aztan a 2. nap az ugyeletes doktor ur reggel megvizsgalt es mondta, hogy akkor ma mehetek is le a szuloszobara. En nagyon nagyon feltem, tudtam, hogy apas szulest szeretnek es a parom reggel miutan mondtak, hogy ma szules lesz be is jott es megbeszeltuk, hogy mire jojjon vissza.
A beontestol es mindentol is feltem, de semmiseg kibirhato van idod mindenre.
A szulesznok is nagyon nagyon kedvesek, csak ne hagyd el magad, ameddig birod setalj, labdazz. En ihattam is. 14:30kor volt burokrepesztesem 22:09kor megszuletett a kisfiam. Volt aranyoram, nem vagtak el egybol a koldokzsinort. A parom vegig mellettem lehetett, gatmetszessel szultem es ameddig vart a doktor ur addig a parommal volt a kisfiunk. Minden annyira tokeletes volt. Tudom, hogy sokat nyomott a lantba, hogy bent voltam 1 honapig, lehet ha nem akkor nem igy eltem volna meg. De ez egy Isteni szerencse. A doktor ur akinel szultem o volt a legelso nogyogyasz akinel voltam. Szoval nem tudom, en ezt csodakent fogom fel. Ahogy a kisfiamat is aki 5 ev utan jott ugy, hogy azt mondtak nem lehet gyerekem. Remelem te is jol fogod megelni, kivanom Neked. A lenyeg, hogy semmikepp ne hidd, hogy barmit elkell viselned. Allj ki magadert. Es a babadert. Nalam igy kezdodtek a jo dolgok :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!