Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Van valaki aki Nagykanizsan...

Van valaki aki Nagykanizsan szult mostanaban, vagy fog?

Figyelt kérdés
Milyenek mostanaban a korulmenyek? Normalisak a kismamakkal szules elott/alatt/utan? Nagyon felek tole, voltam mar ott es nagyon nem jo erzesek vannak bennem. Magandokihoz jarunk eppen ez miatt is, hogy egyszeruen a csntbe is felve szoktam menni labor beutalokert. Viszont szulni es nstre a korhazba fogok jarni, elso baba. Valaki tapasztalat?
2024. ápr. 17. 06:42
 1/5 anonim válasza:
Szia! Ugyanígy vagyok én is jelenleg, örülnék, ha megosztanád tapasztalataidat!
jan. 17. 11:36
 2/5 A kérdező kommentje:

Szia!

Mint irtam en vegig maganba jartam nogyogyaszhoz, akivel csak 3 hetente talalkoztunk. Aztan a terhessegem vege fele azt mondta, hogy kicsi a baba es oregedik a meglepenyem ezert mondta, hogy menjunk 2 hetente,szoval nem csak o vizsgalt. A baba csak epphogy nott, a mehlepenyem ugyanugy “oregedett”. Aztan aprilisban mikor kellett menni, akkor pont nem o volt, hanem a masik “kedves” doktor ur… o ott szinte teljesen lesokkolt… azt mondta beteg lesz a baba, keves a magzatviz es pici a babam… semmi mast nem mondott elengedett… engem nem hagyott nyugodni a keves magzatviz ugyhogy amikor hazaertunk es felhivtam a sajat dokinkat, aki egybol mondta, h

febr. 14. 17:13
 3/5 A kérdező kommentje:

Aki egybol mondta, hogy azonnal menjek be a korhazba.

Be is mentem es annyit kerdeztek, hogy aznap vagy masnap szeretnek befekudni. A masnapot valasztottam, osszepakoltam mindent, reggel 7re kellett befekudnom. Reggel megvizsgaltak, a baba sulya es a magzatviz is rendben volt.

1 honapot voltam bent, a legelso napokban nem ertettem, hogy miert kell bent maradnom ha minden rendben… nem engedtem, hogy hulyenek nezzenek ra is kerdeztem, es onnantol fogva nagyon kedvesek voltak velem. A nogyogyaszati osztalyrol egy szavam sem lehet, pedig ott is voltak rossz elmenyeim, de halistennek most tenyleg ugy voltam ott 1 honapon keresztul, hogy mindenki nagyon kedves volt az apolonok es az orvosok is.

Magatol indult be a szules, fajasaim voltak 2 ejszakan keresztul. Aztan a 2. nap az ugyeletes doktor ur reggel megvizsgalt es mondta, hogy akkor ma mehetek is le a szuloszobara. En nagyon nagyon feltem, tudtam, hogy apas szulest szeretnek es a parom reggel miutan mondtak, hogy ma szules lesz be is jott es megbeszeltuk, hogy mire jojjon vissza.

A beontestol es mindentol is feltem, de semmiseg kibirhato van idod mindenre.

A szulesznok is nagyon nagyon kedvesek, csak ne hagyd el magad, ameddig birod setalj, labdazz. En ihattam is. 14:30kor volt burokrepesztesem 22:09kor megszuletett a kisfiam. Volt aranyoram, nem vagtak el egybol a koldokzsinort. A parom vegig mellettem lehetett, gatmetszessel szultem es ameddig vart a doktor ur addig a parommal volt a kisfiunk. Minden annyira tokeletes volt. Tudom, hogy sokat nyomott a lantba, hogy bent voltam 1 honapig, lehet ha nem akkor nem igy eltem volna meg. De ez egy Isteni szerencse. A doktor ur akinel szultem o volt a legelso nogyogyasz akinel voltam. Szoval nem tudom, en ezt csodakent fogom fel. Ahogy a kisfiamat is aki 5 ev utan jott ugy, hogy azt mondtak nem lehet gyerekem. Remelem te is jol fogod megelni, kivanom Neked. A lenyeg, hogy semmikepp ne hidd, hogy barmit elkell viselned. Allj ki magadert. Es a babadert. Nalam igy kezdodtek a jo dolgok :)

febr. 14. 17:26
 4/5 A kérdező kommentje:
Az ujszulott osztalyrol en jot nem nagyon tudok irni, 6 napot voltunk ott, mert 2.nap besargult a kisfiam es elaludt mindig a cicin hiaba volt tejem. 3090el szuletett de 2800al jott haza… en ezen az osztalyon sokat sirtam, en nem voltam veluk megelegedve. Lekezeloek es nagyon banto stilusban beszelnek. Biztos nem mindenkivel, de en ott jot nem tapasztaltam, alig vartam hazamehessunk.
febr. 14. 17:31
 5/5 A kérdező kommentje:
Mire vagy kiirva? :)
febr. 14. 17:32

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!