Szülés előtt közvetlenül tényleg lelassulnak a babák?
Szia!én császárral szültem,de még a műtőben is aktív volt!Sőt mikor elaltattak,akkor is!De hiányzik a rugdosása:)
3 hetes baba anyukája
Én sem vettem észre semmi változást, ugyanolyan volt mint előtte.
Üdv 4 hetes baba anyuja
Köszi mindenkinek. Akkor még bazhatok benne, hogy a hétralévő 1 hétben csak kibújik:))
És tényleg tudni fogom, hogy a fájásaim már nem jóslók, hanem igaziak? Egyfolytában ettől parázok, hogy észre fogom-e venni? Faros a babám, úgyhogy időben kellene beérni a kórházba, de nem szeretnék túl korán sem menni. Jaaaj!
Szia!
Nekem csak aznap lassult le,amikor szültem.Reggel a ctg-n rugott egy nagyot és elöntött a magzatviz.(ez már a korházban volt)3 napot hordtam túl.Nyugi,észre fogod venni a fájások közti külömbséget.Nem lehet összetéveszteni a jóslókkal.Azok azért jóval keményebbek...
KÖNNYŰ SZÜLÉST KIVÁNOK ÉS EGY GYÖNYÖRŰ EGÉSZSÉGES BABÓCÁT!!!!!!!!!!!!
7 hós kislány anyukája
Nekem nem lassult le a babám szülés előtt.
Az igazi fájásokat fel fogod ismerni, ne izgulj! Nekem nem is fájtak igazán az igazi fájások, azt hittem jobban fáj majd, ennek ellenére felismertem őket, mert 5 percesek voltak...
Üdv, könnyű szülést kívánok!
Szia!
Épp így vagyok, mint Te:) 39 hetes, aktív kiscsaj a pociban, görcsölgetések, jóslók, feszegetések, de semmi több. Bár az éjjel már azt hittem, hogy kibújik, annyit görcsöltem, de közben meg egyfolytában ficánkolt:)Azért te is félsz a szüléstől?? Mire vagy kiírva? Én vasárnapra (11-e).
Könnyű szülést, és sok boldog percet kívánok a babádhoz!
Nekem a magazatvíz elfolyása előtt 4 órával a babám lerúgta a ctg-t apocakomról. Úgyhogy nem minden babára igaz... én is at hittem, hogy akkor még van legalább 1 napom, nos nem volt!
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!