Debrecen klinika szülészetéről vélemény?
Kinek milyen véleménye van a debreceni klinika szülészetéről?
Illetve, ha apuka bent akar lenni a szülésen neki kell apás szett vagy adnak? A listában nem szerepel amit adtak, hogy vinni kellene.
Minden attól függ, kit fogsz ki.
Velem 2 szülésznő volt, mert műszakváltás volt, az első flegma, nem túl kedves, a második meg egy angyal, örülök, hogy ő maradt ott a szülésre.
A doki kedves volt, de szültem a Kenézyben is, ott is kedvesek voltak.
A csecsemősök meg szintén vàltozóak mindkét helyen.
Klinikán szültem, a doki elég bunkó volt, de szerencsére vele nem sokat találkoztam, a baba szinte nélküle született meg, csak akkor maradt huzamosabb ideig, míg a lepényt cibálták ki belőlem... ott már mondjuk amúgy is minden bajom volt 🙃
A szülésznők közül nekem is kettővel volt dolgom, mert pont beleesett a vajúdásom a műszakváltásba, sajnos az volt kevésbé szimpi és segítőkész, akinél végül megszültem.
Viszont a másik nagyon-nagyon kedves volt, szurkolt, hogy ne kelljen császár, és mindenben segített, amiben csak tudott, miatta pozitív élmény volt a szülés.
Én mamával szültem, szerencsére adtak mindent neki, mert nem is volt idő ezen gondolkozni, mivel hamarabb jött a babó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!