Mi a véleményetek a debreceni klinika szülészetéről? Milyen a kaja, tisztaság stb?
Figyelt kérdés
2013. dec. 26. 12:43
1/8 anonim válasza:
Kaja mint mindenhol... Kórházi kaja..
Többiben maximálisan kielégítő.
2/8 anonim válasza:
én most augusztusban szültem, a legnagyobb felfordulás idején, de még így is a legtökéletesebb hely!! Több barátnőm szült a Kenézyben és nem egy szülés végződött úgy, hogy nem adták egyből oda az anya hasára a babát. ami még durvább, hogy délután megszült és csak másnap hajnalba kapta meg a babát- nem tudott a baba így szopizni, nem jött ki az előtej, hanem kapásból tápszert kapott. a gyerek gyomrának meg pont az a legfontosabb, hogy az előtej legyen az első a kis bélrendszerébe ami lejut. Arról nem beszélve, hogy az összes barátnőm babája tápszeres lett. Bocsi,ezen mindig kiakadok... én császáros lettem, de még így is szoptatok igény szerint. mindennél többet jelent, hogy ott volt velem non-stop. A Kenézyben nincs ilyen! A tisztasággal is minden rendben volt, naponta többször jöttek kukát űríteni, felmosni, hozni betétet, pelenkát, gyógyszert, ki mit kért. a csecsemős orvos pedig félórákat töltött egy-egy ágynál, hogy megmutassa a helyes szoptatást! Elsőrangú szülészet!!
3/8 anonim válasza:
Mi a Kenézyt választottuk és azt fogjuk a tesónál is. Mindennel elégedettek voltunk rögtön megkaptam a babát. Ha pihenni akarok elviszik a babát de ha akarom velem lehet egész nap. Jó volt a kaja is, de főleg az új 2 ágyas zuhanyzós fürdőszobás szobák a legszuperebbek, igazi kényelem arra a pár napra is. Én a kórházat ajánlom!
4/8 A kérdező kommentje:
Valószínűleg inkább én is a Kenézyben fogok szülni bár a klinikán van ismerősöm. Nem akarom, hogy egész nap velem legyen a baba mert akkor nem tudok pihenni.
2013. dec. 28. 11:54
5/8 A kérdező kommentje:
3. Ki volt a csecsemős orvos?
2013. dec. 28. 11:55
6/8 anonim válasza:
én a klinikán szültem,és ha lenne több gyerekem,akkor is ott szülnék.ugyanis ha gond van,akkor úgyis a klinikára viszik a babát,a kenézyből pedig minimum 10-15 perc,mire átérnek vele
kérdező,én nagyon meglepődtem,hogy nem akarod,hogy folyton veled legyen a gyerek,mert pihenni akarsz.
otthon is folyton veled lesz,és meg kell oldani mellette a pihenést is.én tudtam pihenni,ugyanis az elején úgyis csak esznek és alszanak,lehet pihenni
7/8 anonim válasza:
bármelyiket is választod, majd meglátod, hogy egy percre sem akarsz majd külön lenni a babától. én mivel császároztak, az első éjszaka azt kértem, hogy vigyék el mellőlem, hajnal 4-kor kaptam vissza. most akárhányszor ez eszembe jut bánom... de nem vagyunk egyformák. majd otthon is add át a szomszédnak, mert pihenni akarsz.. pff
8/8 A kérdező kommentje:
Már van egy tíz éves fiam, így sajnos tudom milyen szülés után egy ordító gyerek. Rémes!
2013. dec. 28. 18:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!