Amikor megyek a korházba szülni akkor érdemes magammal vinni a babahordozót a korházba?
Az a baj, hogy a legtöbb kórházban nem igen van hova tenni a cuccokat, pl. a gyermekágyas bőröndöt sem látják szívesen a szülőszobán, így nyilván a hordozót sem. Ettől függetlenül, ha nincs más megoldás, akkor nincs, vigyed.
Alapvetően nálunk is az volt a szabály, hogy hordozóban lehet kivinni a babát, de a kutya nem nézte.
Ha megy látogatóba a párod/anyukád/tesód/barátnőd szülés után, inkább vigye be ő, szerintem kényelmesebb.
Hát azért az elég gáz, hogy egyedül kéne hazamenned a kórházból. Nekem még úgy is volt elég cuccom hazaútra, hogy képtelenség lett volna egyedül levinni azokat a babahordozóval együtt.
Pedig előző nap hazaadtam a legtöbb cuccot, plusz a férjem hazaadás előtt külön levitte a kocsiba a maradék cuccom, és a babával már csak cuccok nélkül mentünk le.
Ő vitte, mert én elég bizonytalan voltam még. Fel is dagadt a lábam, úgy mentem, mint egy kacsa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!