Szexuális abúzust átélt nőknél milyen a szülés?
Sajnos nemi erőszak történt velem régebb, több éves terápián vagyok túl, de most a szülés közeledtével rámtör a bizonytalanság sokszor. Sokszor félek a szüléstől, de van amikor sikerül megnyugodni, és bízni abban, hogy minden rendben lesz. Tegnap óta viszont nagyon rossz hangulatban vagyok, mert néztem youtube-on egy videót, ahol a dúla arról beszélt, hogy a nők hány százaléka milyen fájdalamt él át, és ott az hangzott el, hogy kb. 1-5% kibírhatatlan fájdalmat érez az, aki szexuális abúzuson esett át, vagy gyerekkorában bántalmazták. Képtelen voltam folytatni a videót, és csak zokogtam utána. :(
Van esetleg itt olyan anyuka, aki átesett ilyen traumán, de esetleg mégsem volt olyan kibírhatatlan a szülés?
10, engem nem erőszakoltak meg szerencsére, de így is sajnálom a kerdezot, ahogy mindenki mást is itt aki átélte ezt a borzalmat.meg téged is, dehát téged nem is kell, mert te egy fasza no vagy, aki nem mellesleg tojik más érzelmeire.
Szegyelhetned magad, hogy annak ellenére, hogy atelted ezt, ilyen stílusban írsz.
Hiába az inteligenciat nem adják a boltban.
4es, örülök, hogy szerinted ilyen rhadt poénos a téma, hogy teli kell bszni vigyori fejekkel.
ÉLETEDBEN nem erőszakoltak meg téged, ez nyilvanvaló, különben nem röhögnél, mint egy infantilis.
Csak valami idekeveredett troll vagy, akinek jól esik telivernie 😁😁😁- val a topicot.
Kérdező: még nem szültem, de nem egy nőgyógyászati vizsgálaton túl vagyok.
Nekem az "hivatalos".
Míg amíikor egy idegen férfi megérint, jönnek az emlékek az erőszakról, addig egy vizsgálat teljesen "semleges". Szükséges rossz.
A szülés is szükséges "rossz-jó"? Kinek mi.
De ha félsz, akkor beszélj pszichológussal, és egyáltalán nem kötelező hüvelyi úton szülnöd.
#17! Erőszak elott se tűrtem, hogy provokáljanak, igen.
Tök normálisan válaszoltam a kérdezőnek, saját tapasztalatból, hogy én ezt, hogy fogom fel, mert k.rvára nem tartom célravezetőnek, hogyha így is félek a szüléstől, olyan statisztikákat nézegessek, hogy érezhetném még sz.rabbul magam. Ha ez a kérdezőnek nem tetszik, ő szereti szívatni magát, akkor jelezheti, joga van hozzá, bár neki is azt tudnám mondani, hogy semmi rosszat nem írtam a #4 kommentemben.
De nem kötelességem tűrni, hogy egy senki, akinek köze nincs a témához,mert elmondása alapján nem érintett, engem b@sztasson. A kérdezőnek lehet válaszolni, nem a válaszolókba belekötni, ahogy egyébként a szabályzatban is benne van. Én hozzá nem szóltam, lehet haladni tovább. Te meg ész nélkül követed, mint egy birka. Neked se lehet több eszed. Próbáljátok már meg a kérdezővel foglalkozni, esetleg magatokkal.😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!