Második baba mikor jött nektek?
Figyelt kérdés
Kisfiam tíz hónapos és szeretnénk még egy babát de úgy tervezzük hogy kb jövő év eleje felé elkezdjük a projektet. Az első azonnal összejött igazából. Nektek hogy alakult? Illetve hány évesek voltatok a gyerekek születésénél?febr. 27. 11:58
21/26 anonim válasza:
#15...engem csak azért érdekelt, mert teljes mértékben a kérdésre válaszoltam, ugyanúgy, mint bárki más és nem érzem úgy, hogy az én válaszom haszontalanabb, mint bárki másé.
22/26 anonim válasza:
2 év van köztük, így akartuk. Az első 1,5 év, míg nem ment oviba a nagy, elég nehéz volt, de most sem csinálnám másképp.
Én 3+ év korkülönbséget már kicsit soknak látok, de ez az én véleményem.
23/26 A kérdező kommentje:
Én senkit nem pontoztam le. Ment mindenkinek a zöld. Elég vegyesek a vélemények. Hát három évnél több korkülönbséget azért nem akarok 3-4 max.
febr. 27. 14:23
24/26 anonim válasza:
Miért,az én 10-em nem lett lepontozva? Biztos jött olyan,akinek 10 év korkülönbség az ideális vagy több és piszkálta a kis szemét. Ki a vihart érdekel..jót röhögök az ilyen szánalmas anyán mindig,ennyi öröme van. Ennyi. Amúgy én 1 embert félrepontoztam véletlen,de nem gondoltam,hogy magyarázkodok hülye pontokon. :D Bár lehet nem rám gondoltál,mivel fingom nincs hány százalékom van. 21#-es.
25/26 anonim válasza:
Akkor ha 3 éves és akkor kezditek az ideális kérdező nálatok. Aztán lehet hamarabb is úgy érzed majd,vagy lehet még akkor sem. Majd kiderül ez. 24# voltam.
26/26 anonim válasza:
Az első 14 hónapos korától nem védekeztünk. 2 év volt, mire összejött, 31 évesen szültem a másodikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!