Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Nők ha eldönthetnétek szülés...

Nők ha eldönthetnétek szülés vagy császár?

Figyelt kérdés
akár ha még nem voltál terhes,akár szültél már vagy császármetszésed volt,lényegtelen,bárki válaszolhat.ha világra kell hozni még egy gyereket, és eldönthetnéd melyiket választanád?
febr. 27. 05:46
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
43%
Egyik se.
febr. 27. 14:46
 22/41 anonim ***** válasza:
68%

Kérdező, sajnálom, ami történt veled, de azért van, akinek szebb szülése van. Nekem volt 2 egész jó, gyors szülésem, az 1vel 2 hét után lettem teljesen rendben, a 2.kal egyáltalán nem volt az égvilágon semmi gondom szülés után, egyszerűen nem volt miből felépülni. A kórházi dolgozók segítőkészek, kedvesek voltak.

A 2.nál majdnem császár lett, elő voltam jegyezve, mert farfekvéses volt, utolsó héten fordult mégis meg. És rendesen belebetegedtem a császár gondolatába is. 2 héten keresztül rettegtem, éjjelenként aludni nem tudtam a gondolat miatt, hogy műtét lesz. Szégyen, de igen, ennyire félek egy műtéttől. A szobatársaim mind császárosak voltak, elég volt rájuk nézni, lélegezni is fájt nekik. Mind mondták, hogy örüljek, hogy nekem nem lett császár. Még az is, aki így is, úgy is szült már.

Ettől függetlenül én megértem azokat is, akik inkább ezt az utat választanák, ha választható lenne, nem mindenkit visel meg egy műtét annyira, mint engem csak a gondolata is. A lényeg úgysem ez, hogy ki hogyan szült.

febr. 27. 15:31
 23/41 anonim ***** válasza:
69%
Természetes szülés. Császárom volt, azóta is az a rémálmom, hogy egyszer újra lebénul a lábam...lehet, kirohogtok, de nekem az az érzés minden fájdalmat felülírt. Pedig előtte vajudtam keményen, meg a császár utáni felépülés sem volt kismiska, de mégsem a fájdalom, ami a legjobban megremiszt egy új szülés gondolataban. Na meg hogy ébren vagy, amikor boncolnak...brrr :D de ami a legfontosabb: a fiamert MINDEN nagyon is megérte! :)))
febr. 27. 15:51
 24/41 anonim ***** válasza:
89%

Azért az kemény, hogy aki annak ellenére, hogy szanaszét repedt, de isteníti a hüvelyi szülést, az fel van pontozva, aki ugyan emiatt meg a császárt választaná, azt lepontozzátok. Iszonyú szánalmasak vagytok.

Szerintem amúgy "mindegy", az egyetlen lényeg az kellene, hogy legyen, hogy dönthessen az anyuka -mint ahogy nagyon sok országban ez így is van. De persze ne csak a szülés módjáról, hanem arról is, hogy ha hüvelyi, akkor se úgy bánjanak vele, mintha hentesnél lenne.

Én személy szerint -mivel az eü konkrétan romokban van- biztos, hogy nem bíznám magam egy éppen aktuális orvos éppen aktuális kegyeire, emiatt programcsászárt választanék -ugye, ha választhatnék....így meg inkább megtartom a petesejtjeimet.

febr. 28. 07:22
 25/41 anonim ***** válasza:
44%
#24 én nem pontoztam le senkit, csak fel, aki a huvelyit részesíti előnyben, mert hidd el, Sz*R a császár. Az akkor is hentesmunka, ha "jó", mert mindenedet IS felvágják, mint egy disznótoron, és közben ráadásul ébren vagy. Hidd el, horror. Azt meg nem kell elhinni, hogy valaki utána három nappal már SEMMIT nem érez. Az ilyen mese habbal. Az lehet, hogy magasabb a fajdalomkuszobe, ezért nem úgy viseli azt a fájdalmat, de az a vágás igenis fáj hetekig, és akadályozza az embert a mozgásban. Téged viszont lepontoztalak, mert szerinted szánalmas, aki nem nyitatja fel önként a hasát.....
febr. 28. 07:36
 26/41 anonim ***** válasza:
82%
Nem az a szánalmas, aki nem nyittatja fel önként a hasát, hanem az, aki nem tudja elviselni, hogy attól, hogy neki valami nem volt jó vagy épp fordítva, attól még más érezhet máshogy, sőt, ha megkérdezik, el is mondhatja. És hát valamiért csak magadra vetted, szóval annyira nem lőttem mellé.
febr. 28. 08:39
 27/41 anonim ***** válasza:
71%
25, a hüvelyi szülésem tönkretette valószínűleg a hátralévő életem, ellenben a császárom 3 nap után már nem jelentett gondot. Nekem a hüvelyi inkább volt horror, mint a másik. És ha mese habbal ha nem, 3 nap után már tényleg nem fájt. Egyedül mivel kapcsoztak, az zavart ameddig ki nem szedték.
febr. 28. 09:05
 28/41 anonim ***** válasza:
100%
Én annyira nem értem az ilyen kérdések alatt miért kell összeveszni azon, hogy melyik a jobb/rosszabb, melyik fáj jobban/kevésbé. Szerintem ez nevetséges. Felnőtt nők vagyunk, ti azon is egymás torkának ugrotok, hogy kinek fájt jobban a legutóbbi torokgyulladása? Nem vagyunk egyformák, mindenkinek más megélései vannak, van akinek mindkét formából és sosem fogsz két egyformát olvasni. Attól, hogy valaki jobban éli meg a természetes szülést, vagy a császárt, miért kell azonnal köpködni egymásra? Megsúgom, ahogy két egyforma megélés, úgy két egyforma szülés sincs. Lehet én azt mondom az egy természetes, egy császár kombómból, hogy ezerszer inkább a természetes, de nem tudhatom, hogyha mondjuk faros babánál bevállalom a természetes szülést, annak milyen véleményformáló következményei lettek volna... Ahogy járhattam volna sokkal rosszabbul a császárral is. Az, hogy NEKEM milyen volt, az nem jelenti azt, hogy neked is olyan lesz. Miért kell ezen vitatkozni?
febr. 28. 09:12
 29/41 anonim ***** válasza:
33%
Egyszerűen csak nincs olyan, hogy felvágják a hasad, izmod, mehed, mindened, és pár nap után már szaladsz, felelőtlenség ilyet írni szerintem, mert valaki véletlen még el is hiszi, aztán Koppan. Nekem akiket csaszaroztak ismerőseimet, senki nem mondta, hogy pár nap után jól voltak teljesen, ilyet max a neten olvasni.
febr. 28. 11:04
 30/41 anonim ***** válasza:
25%
Ha eltörik a lábad, akkor 3 nap múlva már szaladsz? A csaszaros heg se kevésbé rossz.
febr. 28. 11:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!