Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mi a legnagyobb problémátok,...

Mi a legnagyobb problémátok, vágyatok a saját testetekkel kapcsolatban szülés után?

Figyelt kérdés

2024. febr. 16. 22:02
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Jó lenne, ha a mellem maradna akkora, mint most 2.terhesseg alatt. De valószínűleg szoptatás végére a köldökömet fogja verdesni és elég lesz a strandra egy bikini alsó is.
2024. febr. 17. 09:17
 12/14 anonim ***** válasza:
Sokáig nem tudtam fogyni. Aztán persze sikerült a tehetséges előtti súlya. Viszont kötény hasam lett stírákkal és szétnyílt a hasizmom. Ezen szerencsére lehet változtatni, de a kötény hason nem. Hiába fogytam, a bőr lóg, csak ezen változtatnék.
2024. febr. 17. 09:26
 13/14 anonim ***** válasza:
Stressz inkontinencia. Csináltam az intimtornát, ami sokat javított rajta, de teljesen nem múlt el.
2024. febr. 27. 03:25
 14/14 anonim ***** válasza:
Nekem a hasam szép maradt, nem csíkos, nincs kinyúlva. A cicim az nem szép, de amúgysem volt 10/10 soha, így az sem zavar. Kis narancsbőr van a combomon, de az sem vészes, pedig nem 50kiló vagyok. 6hós a baba, most kezdtem el biciklizni, hátha alakít rajtam valamennyit 😁
2024. máj. 5. 13:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!