Császármetszés után hogy csereljek betétet ha nem tudok felállni?
2# vagyok. Azért normál esetben,ez mindenhol alap lenne,hogy segítsenek. Persze,nem feltétlen jön sok vér,de császáros szobában voltam jó pár napot és aki nem vérzett "annyira",az is vérzett,őt is kellett rendeznie ugyanúgy a nővéreknek. Mindig ment és ellenőrizte,törölte,tisztát tett alá. Nekem rengeteg volt,oxitocint kaptam infúzióba,hasam nyomkodták. De 1x meg is jegyezte az ápolónő,hogy húha,elég sok vér,beszélt a dokival. Melegséget éreztem,mint aki bepisil. Később jobb lett pár órával rá.
Hálapénz nincs már kérdező,de ez alap dolguk.
Amíg nem kellhetsz fel nem kell betét. Ugyanis amikor kihoznak a műtőből eleve a lábad közé tesznek rongyot. Néha megnyomják a hasad és ellenőrzik mennyi vér távozik. Rajtad van homokzsák lehet még kapsz infúziót is. Plusz amíg ki nem emgy a gyógyszer eleve derék alatt béna vagy. Ha akarnál se tudnál mit csinálni. Eleve a fejed nem emelgetheted vagy olyan durva fejfájásod lesz megőrülsz. Amikor felállítanak utána kell neked cserélni. De elöször lemosdatnak segítenek felöltözni. Legalábbis nálam így volt. Javaslom legyen betét is pelenka is. Valaki sokat vérzik jobb a pelenka van aki alig neki betét. Nekem pelenka kellett nagyon véreztem kb 2 hétig.
Off vigyél ha lehet plusz takarót. Mikor megy ki a gyógyszer nagyon fog rázni a hideg és fázni fogsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!