Semmi előtejem sincs a 38.héten sem és császárral szülök. Lehet, hogy nem fogok tudni szoptatni?
Én ugyan spontán szültem, de egy csepp elotejem sem volt előtte, 13honapos koráig szoptattam (az eleje nehezen indult, de főleg azért, mert nem tudott jól szívni).
Most a 35.hetben szintén nincs még elotejem...
Anyosom is spontán szült, neki még nem látszott a pocakja, és már átázott a felsője a tejtől, mégse tudott 1-2honapnal tovább szoptatni (az okokról polemizalhatnank, állítólag egyik reggel még volt sok teje, délután meg már nem.... Plusz akkoriban a kórházban 3orankent 20oercre kaptak meg a babát szoptatásra, a nap többi részét pihenessel, trécselessel töltötték - ezt ő mondta).
Ezt csak azért hoztam fel példának, hogy az elotej megléte nem jelenti azt, hogy sokáig fogsz tudni szoptatni, ahogy a hiánya sem, hogy nem fogsz tudni.
Nincs összefüggésben a kettő.
Van, aminek van előteje, mégsem sikerül a szoptatás, és van! Akinek nincs, és már a kórházban belövell.
"Nekem a védőnő azt mondta, hogy császárnál nem ritka ,ha akkor indul be ,mikor már hazajövünk 3-4 nap után a kórházból. "
Aki természetesen szül, annak is jellemzően csak a 3-4. napon indul be, nem a kórházban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!