Szülés előtt lelassul a baba mozgása a pocakban, vagy inkább élénkebb lesz?
40+6-ra szültem, nem változott a mozgása semmit a végén.
Kellett tölteni azt a mozgás számoló lapot, nekem minden nap 10 percen belül megvolt a 10 mozgás amit számolni kellett.
Gyerekfüggő.
Nekem az egyik kevesebbet mozgott a végefelé, de itt nem napokról, hanem hetekről van szó.
A másik kettőnél nem vettem észre változást. Az egyik szülésem éjjel 11 fele indult. Ott a szokásos esti buli elmaradt 8-9 körül, de napközben ugyanúgy mozgott, mint máskor.
Az utolsó szülésemnél minden ugyanolyan volt. Vajúdás elején a fájások között sokáig éreztem még mozgást, sőt, talán többet is, mint amúgy. De ez már beindult szülésnél volt.
Hát az én kisfiam alig mozgott, de mióta megtanult járni le sem ül, fáradhatatlan, állandóan pörög.
Amúgy egyik este, amikor még a hasamban volt, a szokásosnál erősebben mozgott, sose éreztem még ennyire erőteljesen azelőtt, hajnalban pedig elfolyt a magzatvíz. Szóval ez egyéni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!