Vannak olyan fájàsok, amik osszehúzzàk a hasat,mint egy görcs, de nem járnak fájdalommal, mégis a szülés indulásàt jelzik?
Egész éjjel ilyeneket érzek, de császármetszésem lenne a hétvégén és igazából fogalmam sincs, hogy mik ezek. Néha fáj a derakam is, meg többször kellett már wc-re is mennem, bár az az utóbbi hetekben is volt (az éjjeli wc látogatatàs nagy dolog miatt) meg ugye itt vannak ezek a keményedések, vagy nem is tudom minek nevezzem őket. De nincs rendszer bennük, nem fájnak , csak kellemetlen. Késő este kezdődött egyébként.
38+4 vagyok ma szóval igazából bármi is lehet, de jobban örülnék, ha maradna a program császár időpontja. Ha esetleg beindulna a folyamat, ugye akkor is császár van attól, hogy mondjuk nekem iksz percenként fájàsaim vannak? Van papírom a császárról, indokom is rá és a kórház rendszerében is benne van az időpont. Most ez a legnagyobb félelmem, hogy hagynak esetleg szenvedni, mire a császárra bekerülök.
Szia nem.szoktak. ha elinful is bemész és amint szabad a műtő már tolnak is be!
Ha nimcs rendszer valószínű csak fronttól keményedés!
Szia. Akkor nem kukacoskodnak, hogy beindult szüléssel megyek császárra. Akkor jó.
Hát semmi rendszer nincs benne meg nem is fáj, csak tényleg olyan húzó érzés és kemény lesz felül a hasam. De most egész sokszor van, bár a derékfájás elmúlt. Tegnap voltam NST-n+ megultrahangozott a dokim és utána van ,hogy egy napig kicsit fàjdogàl a hasam. Lehet most is ennyi az ok. Jó lenne a kiírt császáros időpontig kihúzni, az már csak pár nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!