Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szerintetek hagyjam hogy ha...

Szerintetek hagyjam hogy ha nem akar apás szülést?

Figyelt kérdés

Eddig még nem esett szó arról hogy a férjem is bent legyen a szülésnél de most már szó került róla mert nemsokára itt az idő rá. Mi jelenleg dániában vagyunk és itt fogok szülni s a szüleink romániában vannak és anyu és az öcsém karácsonykor voltak itt dániában és mivel április végén szülők ha minden igaz, nem tud itt lenni anyu mellettem mert nem engedik el a munka helyről. Apu pedig megjárta külföldön így azért nem akar jönni.

Itt volna barát/barátnő akivel lehetne de nekik is gyerek van hiába kérném még bármelyiket, tudom hogy segítenének de akkor is.

A férjem pedig nem szereti a kórházat s ami azt illeti én sem. De én szeretném ha ott lenne mellettem de úgy néz ki családtagra nem számíthatok és ez eléggé megijeszt. S másképp pedig azért nem akarja mert az ő édesanyja is kórházban volt mikor beteg volt s emiatt sem szereti.

Eléggé elszomorít ez a dolog de hát úgy néz ki bele kell törődjek hogy nem lesz mellettem szüléskor családtag.

jan. 30. 16:40
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
19es. Addig benn lehet a nő fejénél, míg a gyereket kiemelik. Utána kimegy a babával. A legtöbb kórházban így van. 16#
jan. 30. 21:32
 22/26 anonim ***** válasza:
Jaa értem, hát akk változott, 9 éve nem lehetett.
jan. 30. 21:59
 23/26 anonim ***** válasza:
92%

Nő vagyok, egyszer láttam szülés videót, de köszönöm, így is elég volt. Biztos nem mennék be szülésre. Pedig amúgy bírom az orvosi dolgokat és a vérrel sincs bajom, de az a kiláthatatlan, borzasztó szenvedés és senki nem segít... Még úgy is felkavart, hogy nem szerettemet láttam így.

Én biztos nem erőltetném a férjem, ha nem akar bent lenni. Mindegy mi az indok. Fölösleges traumatizálni a másikat.

jan. 31. 08:49
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
Az én férjem azt mondta, nem szeretne bent lenni, mert ez nem férfiaknak való látvány. Én pedig nem erőszakoskodtam és elfogadtam, hogy ő így látja. Én meg a magamban szenvedős típus vagyok, szóval nem is lenne igényem rá, hogy ott legyen, segíteni úgysem tud. Szóval ő elfogadta, hogy én ilyen vagyok, én meg azt, hogy ő olyan. Ennyi. Nem kell szerintem ebből ennyi mindent kihozni. Aztán meg ha olyan trauma lesz a férjednek, amit nem igazán tud feldolgozni, ismét itt lesz a kérdés, hogy másnak is ilyen sz*r ember-e a férje, hogy miután bent volt kényszerből a szülésnél, utána másképp állt a "dolgokhoz"? Nem kell erőltetni és ennyi.
jan. 31. 11:33
 25/26 anonim ***** válasza:
100%

12es, számomra meg az hihetetlen hogy arra, akit elvileg szeretek rákényszerítsem az akaratom.

Baráti házaspárnál volt így, anyuka addig sírt, míg apuka beleegyezett, ott volt. Kb két évvel később ismerte el hogy élete legrosszabb élménye volt, traumaként élte meg, nem is szeretne másik gyereket.

jan. 31. 16:19
 26/26 anonim ***** válasza:
Biztos rosszul esne kicsit...de nem kényszeríteném rá, megértenèm hogy nem akar benn lenni.
jan. 31. 16:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!