Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szerintetek hagyjam hogy ha...

Szerintetek hagyjam hogy ha nem akar apás szülést?

Figyelt kérdés

Eddig még nem esett szó arról hogy a férjem is bent legyen a szülésnél de most már szó került róla mert nemsokára itt az idő rá. Mi jelenleg dániában vagyunk és itt fogok szülni s a szüleink romániában vannak és anyu és az öcsém karácsonykor voltak itt dániában és mivel április végén szülők ha minden igaz, nem tud itt lenni anyu mellettem mert nem engedik el a munka helyről. Apu pedig megjárta külföldön így azért nem akar jönni.

Itt volna barát/barátnő akivel lehetne de nekik is gyerek van hiába kérném még bármelyiket, tudom hogy segítenének de akkor is.

A férjem pedig nem szereti a kórházat s ami azt illeti én sem. De én szeretném ha ott lenne mellettem de úgy néz ki családtagra nem számíthatok és ez eléggé megijeszt. S másképp pedig azért nem akarja mert az ő édesanyja is kórházban volt mikor beteg volt s emiatt sem szereti.

Eléggé elszomorít ez a dolog de hát úgy néz ki bele kell törődjek hogy nem lesz mellettem szüléskor családtag.

jan. 30. 16:40
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%

A férjem tűfóbiás, vérfóbiás, ájulós és mellé minden erősebb szagtól rosszul lesz. Mi úgy beszéltük meg, mint fentebb az egyik kommentelő, bejön és amint nem bírja, kimegy és kint vár.

Én nem erőszakolnám rá semmiképpen sem. Persze jobb lenne, ha ott lenne végig, de miért szenvedjünk ketten? Nem akarok neki traumákat okozni és azt se akarom, hogy elájuljon vagy rosszul legyen.

jan. 30. 18:23
 12/26 anonim ***** válasza:
33%
Kevés szebb pillanat volt az életemben, mint mikor izgul a, a kezemet szorítva, apránként utazva és biztatva volt mellettem a szerelmem. Meg se fordult a fejében hogy magamra hagy és nem vesz részt a gyermeke szuleteseben. Ő vágta el a zsinórt, ő sirta el magát, pedig addig és azóta se láttam még könnyezni sem. Fantasztikus pillanatok voltak. Ja és pisi után még az ágy tálat is kivette alólam. És végig bent aludt velünk, napközben is együtt voltunk. Csodás 3 nap volt. Aki már most kifogások kal jön és ki vonja magát a dolgok alól az később is kifogja. Számomra hihetetlen hogy egy férfi hogy nem szereti annyira a párját, hogy vele legyen jóban rosszban stb.. Közös gyerek könyörgöm. Nem csak a megcsinálásnál kell jelen lenni utána meg csinálja anyuka ahogy akarja egyedül.
jan. 30. 18:33
 13/26 anonim ***** válasza:
Az én férjem is rosszul van a vértől, én csak poénkodtam vele eleinte hogy legyen bent velem, azóta meg már beleélte magát és tényleg ott akar lenni
jan. 30. 18:34
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

Jajj 12-es, azert, mert nem akar bemenni, az azt jelenti, hogy kesobb is le fogja szarni a gyereket? Ne szorakozz mar.

Apam bent volt anyamnal szuleskor, aztan ra 2 evre megcsalta es elhagyta, azota se lattam. Akkor ez igy mi? Pedig bent volt a szulesnel!!😂😂

jan. 30. 18:39
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
Sok férfinak nem való bent lenni szülésnél. Nem azért, mert rossz apa lesz belőle, hanem mert nem bírja az orvosi dolgokat. Édesapám sem bírta soha, csak akkor megy orvoshoz, ha nagyon muszáj. Ettől függetlenül nagyon jó apa és most már nagypapa. Szóval ha vki nem akar bent lenni, nem szabad erőltetni. Sok olyan esetről is hallottam, hogy bent volt, de az anyuka inkább azt kívánta, hogy bár ne lett volna inkább ott. Nem mindenki tud ilyenkor teljesen ott lenni lelkiekben, jobb neki megadni a választási lehetőséget, hogy mit szeretne, és ezt tiszteletben tartani.
jan. 30. 18:41
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

Ezt nem szabad eröltetni. Ha a férfi szeretne menjen be, de ha nem akar akkor ne. Ezt teljesen rá kell bízni és ha nen úgy dönt ahogy nő szeretné akkor sem lehet megharagudni. Jobb az, ha kényszert érez kvázi megparancsolja neki a nő aztán traumát okoz neki.

Őszintének kell lenni a másikkal és elfogadni a döntést. Az én férjem se jött be a császárra. Sokáig gondolkodott, de mondta nem szeretne. És én totál eldogadtam nem sértődtem meg, mert tudom szeret. A szerelmet nem ebben mérik. És utólag jobb is hogy nem volt benn. Az elején már komolikáció volt és még nem is vágtak. Nem bántam meg és ő sem, hogy így történt. És üzenem 12 es imádja a gyereket. Nettó butaság az elméleted.

jan. 30. 20:06
 17/26 A kérdező kommentje:
Így másképp a férjem nem ájulos vagy fél a vértől csak hát az édesanyjára emlékezteti a kórház s ezért nem akarja. Nem tudom később meggondolja-e magát de azért jól esett volna tamasznak.
jan. 30. 20:29
 18/26 A kérdező kommentje:
Persze ha nem akarja nem erőltetem a dolgot. S ha esetleg a szülésnél nem lenne bent attól függetlenül kint várna s segítene majd amiben kell mikor megszületik a lányunk.
jan. 30. 20:30
 19/26 anonim ***** válasza:
16 mer császárra hol lehet bemenni?
jan. 30. 21:08
 20/26 anonim ***** válasza:
24%
Jól lett volna a traumákat feldolgozni, mielőtt szülők lesztek.
jan. 30. 21:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!