Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A császármetszés is szülésnek...

A császármetszés is szülésnek számít?

Figyelt kérdés
Az "én szültelek"-re vissza lehet vágni császárnál, hogy de hisz' a doki szült engem?
jan. 18. 19:14
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
91%

"Ennyi erővel a lombikos babákat meg még csak nem is a szüleik "csináltak", ami szintén butaság :)."

Lombikbabám van, de én is úgy érzem, hogy nem mi csináltuk. 😄 Szoktam mondani, remek gyereket gyártottak nekünk Tapolcán. 😁

jan. 18. 20:46
 12/25 anonim ***** válasza:
41%

Nem szülés, mert a szülés az egy folyamat, a császár meg egy másik folyamat.

Viszont a gyerek szempontjából nem számít, hiszen az anyja hordta ki, ő szoptatta, stb.

Az, hogy nem természetes úton szülte, neki nem számít.

jan. 18. 21:17
 13/25 anonim ***** válasza:
92%
Na, csak logikailag, tegyük fel, hogy anyád nem szült meg. Mert nem nyomott ki a vagináján. Oszt a doki meg igen? o.O Ezt az értelmes egy családot.
jan. 18. 21:57
 14/25 anonim ***** válasza:
38%

Nem, a doki se szült meg. Ezt a kérdést amúgy...

Ebben az esetben senki se szült meg, kibontottak. Vagy lefejtettek (Szép Új Világ).

jan. 18. 22:00
 15/25 anonim ***** válasza:
95%
Ha a csm nem szülés, akkor (meg amúgy sem) a doki sem szült, hanem kivágott anyád hasából. Szóval akkor te meg sem születtél, nagyokos.
jan. 18. 22:01
 16/25 anonim ***** válasza:
94%
Kérdező, anyád helyében én nem a születés vagy a csm. körülményein lovagolnék, hanem, hogy hogyan tudtam ekkora tahót nevelni a lányomból.
jan. 18. 22:02
 17/25 anonim ***** válasza:
91%

"te meg sem születtél"

Ezért jobb kifejezés az, hogy világra jött.

jan. 18. 22:05
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem tok mindegy?
jan. 18. 22:12
 19/25 anonim ***** válasza:
79%

Abba belegondoltál a nagy okos és frappáns beszólásod kapcsán, ha anyád mindenáron kitartott volna a természetes szülés mellett, akkor te most vagy nem feleselhetsz vele, mert halva születsz, vagy beszélni sem tudó, nyáladzó "szobanövény" lennél egy szociális otthonban.

Szóval szerintem örülj neki, hogy anyád kórházban szült téged, nem valami jurtában a mezőn.

jan. 18. 22:24
 20/25 anonim ***** válasza:
87%
Akiből az orvos nyomja ki vagy kivákuumozzák, az sem szül?
jan. 19. 05:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!