A császármetszés is szülésnek számít?
"Ennyi erővel a lombikos babákat meg még csak nem is a szüleik "csináltak", ami szintén butaság :)."
Lombikbabám van, de én is úgy érzem, hogy nem mi csináltuk. 😄 Szoktam mondani, remek gyereket gyártottak nekünk Tapolcán. 😁
Nem szülés, mert a szülés az egy folyamat, a császár meg egy másik folyamat.
Viszont a gyerek szempontjából nem számít, hiszen az anyja hordta ki, ő szoptatta, stb.
Az, hogy nem természetes úton szülte, neki nem számít.
Nem, a doki se szült meg. Ezt a kérdést amúgy...
Ebben az esetben senki se szült meg, kibontottak. Vagy lefejtettek (Szép Új Világ).
"te meg sem születtél"
Ezért jobb kifejezés az, hogy világra jött.
Abba belegondoltál a nagy okos és frappáns beszólásod kapcsán, ha anyád mindenáron kitartott volna a természetes szülés mellett, akkor te most vagy nem feleselhetsz vele, mert halva születsz, vagy beszélni sem tudó, nyáladzó "szobanövény" lennél egy szociális otthonban.
Szóval szerintem örülj neki, hogy anyád kórházban szült téged, nem valami jurtában a mezőn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!