Tényleg akkor indul a szülés, vagyis akkor vagy közel hozzá, ha lejjebb megy a hasad?
Nálunk a családban a nőknek így volt, meg ezt hajtja nekem is mindenki ha rám néz, hogy jaj itt még nem lesz szülés,mert még "nagyon fent van a hasam, még nem szállt le!". Meg mikor találkoztam a napokban azzal a védőnővel, aki még mikor velem volt terhes anyu, akkor volt a védőnőnk, ő is mondta nekem (egy kedves, aranyos idős hölgy amúgy), hogy jaj hát ez a szülés még odébb lesz, mert nagyon fent van a hasam (37+4 hetes vagyok amúgy).
Most ez a has dolog is ilyen népi megfigyelésen alapszik, mint hogy ki mit kíván terhesen, olyan nemű lesz a babája, vagy valóban van köze a szülés megindulàsàhoz annak, hogy lejjebb ment a hasa valakinek? Szívem szerint már jó lenne szülni, nem akarom a 40-41.hetig húzni és tökre elkeserít mikor ilyeneket hallok.
Nektek hogy volt? Változott a pocak elhelyezkedése szülés előtt, vagy semmi köze a kettőnek egymáshoz?
Nekem sose “ment” fel😅
Első perctől kezdve folyamatosan lent volt a hasam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!