Mennyire igaz, hogy a pocak lejjebb ereszkedik szülés előtt pár nappal?
Fiammal egyáltalan nem ment le. Szülés elötti nap jegyezte meg pont mamám, hogy nem mostanába fog kibújni az a gyerek, mert nagyon fenn van.
Lányommal meg már a 36.héten lement. Akkor beilleszkedett, a nyákdugo is elment. Onnan minden nap azt hittem, ma megyünk szülni. 39+4re lett meg.
Elsőnél hetekkel előtte lement a hasam.
A másodiknál alig 2 héttel előtte.
Harmadiknál meg csak napokkal.
Az első kettőnél nekem is lement pár nappal előtte. ( 40+5 re születtek a lányaim )
A fiam 39+6 nála nem ereszkedett le semennyire. A burkot alig tudtak megrepeszteni mert annyira fent volt, és a baba feje sem illeszkedett be ( annak ellenére hogy bő 4 ujjnyival mentem be a kórházba és egy óra múlva mar meg is született )
Nekem végig lent volt, folyamatosan azt hallgattam, mennyire lent van. A 30. héttől minden nap magyarázhattam, hogy ez végig ilyen volt, nem lesz koraszülött, nem azért van lent, mert mindjárt szülök.
39+1-re szültem. Ja, a fejem is hamar torzult, mert az utolsó trimeszterben nagyon vizesedtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!